Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavarna, ha a lány nem akarná elmondani, hogy hány pasival volt eddig együtt?
igen és jó eséllyel elgondolkodnék, hogy megéri e vele foglalkozni
24F
Igen, zavarna. Ez olyan, hogy egye meg amit főzött és ne tereljen.
Majd én eldöntöm, hogy onnantól fogva tudom-e komolyan venni vagy sem.
# 7
Biztos sok nőnek szimpatikus a trágárkodásod, ilyen egy tűzben edzett igazi férfi, a nők szerelme.
Juj, de nagyon le lettem pontozva azért mert mondjuk nem tetszene, ha a barátnőmön a fél város átment volna előttem és nem ilyen barátnőt szeretnék magamnak. :D
Lányok, csak nem magatokra ismertek? Ha igen akkor írjatok mert jelenleg pont nem akarok barátnőt már!
Engem szerintem nem érdekelne.. bár életem során 3 barátnőm volt, abból mind szűz volt, és csak egyel feküdtem le.
De volt 1-2 alkalmas szex kapcsolat is.. őszintén szólva ott sem kérdeztem meg, hogy hány pasival volt előttem.
De egy kapcsolatban sem kérdezném meg.
Mi közöm van hozzá? Igazuk van a nőknek: ha egy pasi dug meg 20 nőt életében, akkor az milyen baromira menő csákó már, az kell minden nőnek amúgy is.
De ha már egy nőt 20-an dugnak meg, akkor az szánalmas riherongy. Hol van az egyenlőség és az, hogy a nő is élvezhesse az életét azzal, akivel akarja?
Jó, annyiból bántana, ha megtudnám a számot, hogy amúgy is kicsi önbecsülésem van és elgondolkodnék, hogy mit akar egy ilyen senkiházitól mint én?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!