Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, titeket zavarna, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket zavarna, ha a lány nem akarná elmondani, hogy hány pasival volt eddig együtt?

Figyelt kérdés
Szégyelli, és félne hogy azután máshogy néznétek rá.
2017. máj. 8. 23:07
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
10%

igen és jó eséllyel elgondolkodnék, hogy megéri e vele foglalkozni

24F

2017. máj. 8. 23:11
 2/26 anonim ***** válasza:
64%
igen zavarna, de nem a szám miatt hanem mert nem szeretném ha titkolózna előttem a párom. Nem egy szám miatt lesz kevesebb a szememben.
2017. máj. 8. 23:11
 3/26 anonim ***** válasza:
14%

Igen, zavarna. Ez olyan, hogy egye meg amit főzött és ne tereljen.

Majd én eldöntöm, hogy onnantól fogva tudom-e komolyan venni vagy sem.

2017. máj. 8. 23:12
 4/26 anonim ***** válasza:
6%
Ha meg kis számot mond pont azért és később derül ki, hogy a fél város a lyuksógrom akkor kuka.
2017. máj. 8. 23:12
 5/26 anonim ***** válasza:
95%

# 7

Biztos sok nőnek szimpatikus a trágárkodásod, ilyen egy tűzben edzett igazi férfi, a nők szerelme.

2017. máj. 8. 23:20
 6/26 anonim ***** válasza:
11%

Juj, de nagyon le lettem pontozva azért mert mondjuk nem tetszene, ha a barátnőmön a fél város átment volna előttem és nem ilyen barátnőt szeretnék magamnak. :D

Lányok, csak nem magatokra ismertek? Ha igen akkor írjatok mert jelenleg pont nem akarok barátnőt már!

2017. máj. 8. 23:20
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Engem szerintem nem érdekelne.. bár életem során 3 barátnőm volt, abból mind szűz volt, és csak egyel feküdtem le.

De volt 1-2 alkalmas szex kapcsolat is.. őszintén szólva ott sem kérdeztem meg, hogy hány pasival volt előttem.

De egy kapcsolatban sem kérdezném meg.

Mi közöm van hozzá? Igazuk van a nőknek: ha egy pasi dug meg 20 nőt életében, akkor az milyen baromira menő csákó már, az kell minden nőnek amúgy is.

De ha már egy nőt 20-an dugnak meg, akkor az szánalmas riherongy. Hol van az egyenlőség és az, hogy a nő is élvezhesse az életét azzal, akivel akarja?

Jó, annyiból bántana, ha megtudnám a számot, hogy amúgy is kicsi önbecsülésem van és elgondolkodnék, hogy mit akar egy ilyen senkiházitól mint én?

2017. máj. 8. 23:24
 8/26 anonim ***** válasza:
41%
De a qrvázást titkolni kell, igaz?
2017. máj. 8. 23:25
 9/26 anonim ***** válasza:
98%
Felnőtt nő vagyok, senkitől nem kerdezem meg, és nem is válaszolok dedos kérdésre. Maximum a komoly kapcsolatok érdekelnek, és ezt én is elmondom.
2017. máj. 8. 23:41
 10/26 anonim ***** válasza:
Szerintem ha a másik rákérdez, felesleges terelni. Én, mikor párom rákérdezett, visszakérdeztem, hogy biztos-e abban, hogy tudni akarja. Nem vállalhatatlan szám, de több, mint ahány nővel ő volt, így nem voltam biztos abban, hogy tudni akarja. Nem is erőltette a dolgot, mert tudta, hogy felesleges téma. Nem csaltam meg soha senkit, 2 kivétellel pedig mind kapcsolatban történt. Az esetek nagy részében viszont hamar kiderült (kb fél év alatt), hogy barátnak jobbak vagyunk exekkel, mint párnak (vagy ők csaltak meg, léptek le). Szóval van ilyen. Párom pedig addigra már ismert annyira, hogy megbízzon bennem, ezen egy szám nem változtatott volna. Ha újra rákérdezne, elmondanám, nem titkolom, de nem is rakom kirakatba.
2017. máj. 8. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!