Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen együtt lenni/élni egy látássérült vagy vak lánnyal?
Az a történet, hogy társkeresőn megismertem egy látássérült lányt, alig lát valamit az egyik szemére, de úgy gondoltam, mivel kíváncsi voltam, hogy randizzunk. Eleinte elég érdekes volt, mert nagyon szokatlan volt a helyzet, de valahogy megfogott, pedig nekem is előítéleteim voltak. Szerintem szép is, aranyos, kedves. Mit gondoltok van értelme belebonyolódni ebbe? Valakinek hasonló tapasztalat?
35/F
Tapasztalatom nincs,de szerintem ne írd le a lányt kapásból.
Nyilván lesznek olyan dolgok,amiket nem tudtok együtt csinálni,ezeket át kell gondolni,megy-e úgy is!?
Ha tetszik,és felül tudsz emelkedni minden ezzel járó problémán,hogy okyan a látása,amilyen,miért ne?
Annyit hozzátennék,szakítani sokkal nehezebb lesz vele,mint egy teljesen egészséges nővel,bármilyen tapintatos és normális leszel vele,szinte biztosan xar embernek fogod érezni magad,ezt vedd figyelembe.
Közben látom a válaszod.
Felnőtt ember vagy,nehogy már a rokonok mondják meg,kivel kezdj!
CSAK akkor hagyd a fenébe a lányt,ha NEKED vannak komoly fenntartásaid vele szemben.
Rokonok?
Ne viccelj, nem vagy már gyerek.
Természetesen nem számít mások véleménye, csak hát tudjátok milyenek az emberek.
Igazából a legfőbb kérdés az, hogy pl. náluk hogy megy az, hogy mondjuk meg akarod csókolni. Előre szólsz neki? Vagy megkérdezed? Azt sem tudom, hogy egyáltalán volt-e már férfivel. Valahogy ki kell találnom ezeket hogy legyenek, mert nemsokára itt a második randi és addigra el kéne döntenem, hogy akarom-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!