Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mennyi ideig tudnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyi ideig tudnátok együtt lenni egy olyan fiúval, aki túlságosan lazán veszi a dolgokat?

Figyelt kérdés
Az egész életet egy viccnek fogom fel, ahol remekül lehet szórakozni. Mindig azt csinálom amihez éppen kedvem van, magasról teszek rá, h mik manapság a társadalmi elvárások, én csak úgy élek bele a világba. Pl. egyetemet is csak azért végeztem, mert amolyan hobbiszinten csináltam, néha bejártam, azt alkottam valamit, általában minden sikerül, mert lazán állok hozzá, azt szokták hinni, h azért vagyok ilyen nyugodt, mert nagyon jól felkészültem, valójában meg csak annyi a szitu, h egyáltalán nem izgat az egész. Csajok terén az helyzet, h több kapcsolatom is volt már, de elég rövid életűre sikerültek, és sosem én kezdeményeztem sem az összejövést, sem a szakítást, ha rajtam múlott volna, valszeg semmi nem történt volna, én jól elvagyok egyedül is, meg kapcsolatban is, de azért kíváncsi vagyok lányok, hogy egy ilyen fazon mellett mint én, kb. mennyi a max, ameddig kibírnátok?

2015. szept. 11. 22:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, ha valaki lazán fogja fel a dolgokat, de vannak olyan életszituációk, amit komolyan kell venni, ezek általában pont azért komolyan, mert kihívások. Ha ezeknél a nehéz időszakoknál nem állna ki mellettem a párom, mert csak a bolondozás érdekli, elég rosszul viselném. Van, amit komolyan kell venni.
2015. szept. 11. 22:41
 2/10 Clark Kent.. ***** válasza:

Annak idején emlékszem, a gimnáziumban volt egy eléggé idétlen csóka, mindenből viccet csinált, én szinte már hülyének néztem.

Mondtam is az osztálytársnőmnek, hogy "ugye milyen gyerekes? Nem viselkedik a korához méltóan". Erre ő annyit mondott mosolyogva: "szerintem tök poénos". És ezután is a közelében volt.

Szóval bejönnek a csajoknak az ilyen srácok, mert jól tudnak szórakozni a társaságában.

2015. szept. 11. 22:44
 3/10 A kérdező kommentje:

Hja, általában bejövök a csajoknak(pedig nem vagyok egy nagy eresztés), a fülem botját se kell megmozdítanom ha fel akarok szedni valakit, persze amilyen hirtelen jön, olyan hamar el is megy.

Am. a nehéz időszakokban is megőrzöm a lazaságomat, és a hidegvéremet, én ilyenkor úgy nyújtok támaszt, hogy felvidítom a másikat.

2015. szept. 11. 22:55
 4/10 anonim ***** válasza:

NAgyon hasonló a barátom is. Már két és félvéve együtt vagyunk.

Néha zavar a lazasága, de el tudom fogadni

2015. szept. 11. 23:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Jártam ilyen emberrel. 10 napig. Kár volt az is.
2015. szept. 11. 23:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Orokke.
2015. szept. 11. 23:33
 7/10 A kérdező kommentje:
#5 Lehet hogy velem jártál:D.
2015. szept. 11. 23:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Kétlem ;) több mint 10 éve volt.
2015. szept. 11. 23:55
 9/10 anonim ***** válasza:
bárcsak olyan lennék,mint te..x) akkor nem lennék "depis"
2015. szept. 12. 00:42
 10/10 anonim ***** válasza:
én is hasonló életformát élek. csak annyi a komolyság, hogy maradhassak laza mindig, de annyira lazán, hogy ne legyen belőle paradoxon.
2015. szept. 12. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!