Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyi ideig tudnátok együtt lenni egy olyan fiúval, aki túlságosan lazán veszi a dolgokat?
Annak idején emlékszem, a gimnáziumban volt egy eléggé idétlen csóka, mindenből viccet csinált, én szinte már hülyének néztem.
Mondtam is az osztálytársnőmnek, hogy "ugye milyen gyerekes? Nem viselkedik a korához méltóan". Erre ő annyit mondott mosolyogva: "szerintem tök poénos". És ezután is a közelében volt.
Szóval bejönnek a csajoknak az ilyen srácok, mert jól tudnak szórakozni a társaságában.
Hja, általában bejövök a csajoknak(pedig nem vagyok egy nagy eresztés), a fülem botját se kell megmozdítanom ha fel akarok szedni valakit, persze amilyen hirtelen jön, olyan hamar el is megy.
Am. a nehéz időszakokban is megőrzöm a lazaságomat, és a hidegvéremet, én ilyenkor úgy nyújtok támaszt, hogy felvidítom a másikat.
NAgyon hasonló a barátom is. Már két és félvéve együtt vagyunk.
Néha zavar a lazasága, de el tudom fogadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!