Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek milyen együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ypszilon1980 kérdése:

Szerintetek milyen együtt lenni/élni egy látássérült vagy vak lánnyal?

Figyelt kérdés

Az a történet, hogy társkeresőn megismertem egy látássérült lányt, alig lát valamit az egyik szemére, de úgy gondoltam, mivel kíváncsi voltam, hogy randizzunk. Eleinte elég érdekes volt, mert nagyon szokatlan volt a helyzet, de valahogy megfogott, pedig nekem is előítéleteim voltak. Szerintem szép is, aranyos, kedves. Mit gondoltok van értelme belebonyolódni ebbe? Valakinek hasonló tapasztalat?

35/F

2015. okt. 15. 23:41
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Pedig ha azon gondolkozol, hogy járjál-e vakkal, akkor pont a leg lényegesebbet nem tudod róla. Nem azt kellene tudnod, hogy milyen jó az alakja, és nem azon gondolkodnod, hogy hogy nézhet ki a nagy pillanat, az első csók előtt, hanem azt kellene megtudnod róla, hogy mennyire önálló. Mert ebből lehetnek leginkább gondok, nem a csók indításából. Ugyanis itt ahogy írták ,valóban nagyon sok vak igen önálló, viszont sajnos van olyan is, aki nemigazán az. Márpedig ebből lehetnek problémák egy kapcsolatban. hosszú távon nem bírható, ha folyton ki kell szolgálni, rengetegmindent neked kell csinálnod, mert ő nem képes rá...és mindezt úgy írom, hogy én is vak vagyok, tehát nem egy előitéletes emberként.
2015. okt. 16. 21:11
 22/23 A kérdező kommentje:
Igaz, hogy az önállóság a legfontosabb, de egyelőre ezt még nem tudtam felmérni. Amúgy nagyon jó dolgokat írtok, pont ilyen tapasztalatokra voltam kíváncsi és természetesen majd ezeket megpróbálom kideríteni. Látom az alakja mindenkit felcsigázott. Azt csak arra írtam, hogy nagyon megtetszett, nem tehetek róla. Szörnyű ezt kimondani, de valójában még kb. egy éve én sem tudtam volna elképzelni, hogy látássérült, vak, végtaghiányos, mozgássérült lánnyal randizzak. Nem vagyok csúnya, nekem sokszor külsőre nem szép lány barátnőim voltak. Mostanra viszont eljutottam arra, hogy hiába külsőre tökéletes valaki, ha nem tudok vele együtt lenni. Ez a lány viszont lehet, hogy látássérült és nehezebb vele sokminden, viszont nagyon figyel a másikra, nagyon tud szeretni és hihetetlenül kedves, inkább a belső értékekre fókuszál. Elmagyarázni nem tudom, de ezek annyira nagy pozitívumok az eddig megismert "nem sérült" lányokkal szemben, hogy megragadott.
2015. okt. 17. 12:27
 23/23 anonim válasza:
Mi lett aztán a dologgal? Találkoztatok még, hogyan folytatódott?
márc. 30. 00:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!