Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, titeket zavarna, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket zavarna, ha a lány nem akarná elmondani, hogy hány pasival volt eddig együtt?

Figyelt kérdés
Szégyelli, és félne hogy azután máshogy néznétek rá.
2017. máj. 8. 23:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Sosem kérdeztem még ilyet és nem is hiszem hogy bármikor fogok.

31F

2017. máj. 8. 23:52
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem az embereket miért érdekli ez a téma ennyire. Én sosem kérdeztem meg mástól és ha valaki tőlem kérdezné meg, főleg kapcsolat elején biztos, hogy nem mondanám meg, mert ez jobb esetben magánügy. Persze egy több éves kapcsolatban már spontán feljönnek a volt kapcsolatok is témaként, de így direktbe szerintem borzasztó illetlen dolog.

(És még mielőtt valaki letámadna, hogy szégyellem a számot (2) nem, nem erről van szó)

2017. máj. 8. 23:57
 13/26 anonim ***** válasza:
3%
Valószínű azért nem akarja elmondani, mert már össze se tudná számolni, az ilyennel még a szex is meggondolandó, a pasi örülhet ha nem kap el valami nemi nyavaját, párkapcsolat meg végképp kizárva, úgysem tartana sokáig.
2017. máj. 9. 00:16
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy rákérdeznék. Ezt érzi az ember. Ha pedig nem akkor vagy nagyon jó színész, vagy tényleg megváltozott.

Engem inkább az érdekelne, hogyan viszonyul az alkalmi kalandokhoz. Az sokkal inkább zavarna, mintha két havonta más barátja van és már elég rég benne van az iparban...

2017. máj. 9. 00:26
 15/26 anonim ***** válasza:
Zavarni nem zavarna. Viszont össze sem jönnék vele. Lehet lepontozni, pont leszarom.
2017. máj. 9. 00:41
 16/26 anonim ***** válasza:
0%

Engem lányként zavarna, ha nem mondaná el a pasi. Mi a barátommal meg is beszéltük az ilyen dolgokat, és ötleteket merítettünk az előző kapcsolatainkból, valamint sokkal jobban kiismertük egymást.

Nem attól lesz valaki felnőtt, hogy nem válaszol ilyen "dedós" kérdésekre (ahogy azt az egyik női válaszoló olyan nagyképűen meg is fogalmazta), hanem attól, hogy van kellő mértékű önbizalma, amit nem tud lerombolni a másik fél válasza.

2017. máj. 9. 00:48
 17/26 anonim ***** válasza:
Nem kérdeznék rá, mert nem érdekel, maximum ha ő hozza szöba hogy nekem mennyi volt, visszakérdezek. Ha akkor sem mondja el, akkor viszont a titkolózás zavarna.
2017. máj. 9. 07:04
 18/26 anonim ***** válasza:
49%

Nem érdekelne, én nem ez alapján ítélek embereket. Ismerek olyanokat, akik 2-3 pasival voltak csak, mégis buta, r*b*ncosan öltözkődő/viselkedő libák, akik azt hiszik, hogy attól értékesek, hogy nehezen adják magukat. Pedig nem attől lesz egy ember értékes, hogy annak hiszi magát, hanem a viselkedése, jelleme alapján.

Értelmes ember nem ez alapján ítél, hanem ismerettség által és jobb esetben rá sem kérdez, illetve el sem mondja, mivel magánügy és a múlt része, amit már amúgy sem lehet megváltoztatni.

2017. máj. 9. 08:30
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
Zavarna, mivel szerintem számít hány férfival volt előttem. Tisztaban vagyok vele, hogy igy lehet tanulni, és már nem az a nő, aki velük volt, de nem tudnék olyan nővel együtt lenni, akinek egy kézen nem lehet megszámolni hány barátja volt (akikkel szexuálisan is együtt volt). Lehet túlságosan maradi vagyok. :/ 27f
2017. máj. 9. 11:22
 20/26 anonim ***** válasza:
70%

#19 - Ez nem maradiság, mert bizony volt régen is házasság előtti szex, kár olyat feltételezni hogy akkoriban a nászéjszakáig semmi sem volt - ha így lenne, akkor bizony régen nagyon szép, fejlett gyerekek születtek 4-5 hónapokra... Sőt, elég hallgatni a népdalokat, van bennük utalás bőven. :)

És ha valaki azt mondja neked, hogy 4, akkor honnan tudod biztosra, hogy nem 14?

Nem kell firtatni, és nem azért, mert mindenki törvényszerűen skalpvadász lenne, hanem mert lényegtelen.

31 vagyok, 16 éves korom óta szexuálisan aktív, minden csajnak akihez eddig szerencsém volt én is egy partnere voltam - de ha én éltem az adódó lehetőségekkel, akkor hogy ítélném el a másikat azért, mert ugyanezt tette?

31F

2017. máj. 9. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!