Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell emberekkel kommunikálni?
Szóval, a húszas éveim elején járok, és az a problémám, hogy nem csak nőkkel, de úgy általánosságban az emberekkel nem tudok kommunikálni/hosszabb párbeszédet folytatni, csak ha a munkámhoz kötődik.
Az egyirányú kommunikációval nincs bajom, mert hellyel-közzel rám lehet fogni, hogy közéleti szereplő vagyok (több ezer ember olvassa az írásaimat), ugyanakkor ha szemtől szembe vagyok egy emberrel, akkor nem tudok neki mit mondani. Nem jövök zavarba, hogy "jajj most mit mondjak", csak egyszerűen "hmm...". Hiába érdekel az ember vagy törődök vele, meghallgatom a mondandóját, hozzáteszem az enyémet és kész. Ehhez hozzájön, hogy a lányt személyesen nem is ismerem, aki tetszik, csak facebook-on találtam, de fogalmam sincs mit írhatnék egy idegennek, ha még a barátaimmal se vagyok bőbeszédű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!