Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányoknak imponál, ha a fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak imponál, ha a fiú bankban dolgozik?

Figyelt kérdés
Menő az egszisztencia miatt, vagy unalmas, hogy nem tűzoltó, rendőr, katona, vagy valamilyen más izgalmas/fizikai munka?
2017. okt. 12. 16:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
8%
Az intelligenciát inkább egy villamosmérnöknél, fizikusnál, vagy programozó matematikusnál keresném, bocsi.
2017. okt. 12. 18:45
 12/20 anonim ***** válasza:
47%
Takarító hiteltanacsado egyre megy :))
2017. okt. 12. 18:53
 13/20 anonim ***** válasza:
Nő ismerősöm van, aki bankban dolgozik. Ő úgy viselkedik néha, mintha felsőbbrendű lenne általa, közben pedig olyan butuska és rosszindulatú tud lenni. A fizetésétől pedig nem kell hanyatt esni, szóval ezek alapján nekem nem lenne imponáló egy bankban dolgozó férfi.
2017. okt. 12. 18:54
 14/20 anonim ***** válasza:
90%
Szóval kiszolgálod a globális, cionista világelit játékában résztvevő elnyomott polgárokat? Biztos nagyon vonzó tudatlannak lenni.
2017. okt. 12. 19:21
 15/20 anonim ***** válasza:
47%
14# Te ilyen konteos fazon vagy? :)
2017. okt. 12. 22:50
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem. Én felvilágsult.
2017. okt. 12. 23:03
 17/20 anonim ***** válasza:
47%
Szoval konteos ;)) Remelem az aluminiumcsakot nem felejtetted el, mielott bekapcsoltad a wifit.
2017. okt. 12. 23:35
 18/20 anonim ***** válasza:
Amennyiben ismeri a széfkombinációt szinte bizonyosan.
2017. okt. 13. 00:53
 19/20 anonim ***** válasza:

Annyiból imponál, hogy van normális munkája, nem seftel valamivel, vagy segélyen él.

Viszont annyiból mondjuk kicsit negatívum, hogy engem az ilyen pénzügyi dolgok nagyon nem érdekelnek... én azt mondom, az ember munkája valamennyire tükrözi az érdeklődési körét... Ha szimpatikus lenne a srác, nem koptatnám le emiatt, de amúgy kicsit aggódnék, hogy más beállítottságúak vagyunk.

Milyen egzisztencia amúgy? Sógornőm bankban dolgozik, semmi extra nincs a fizujába, sőt... :D

2017. okt. 13. 11:09
 20/20 anonim ***** válasza:
*fizujábaN
2017. okt. 13. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!