Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak imponál, ha a fiú bankban dolgozik?
Én bankban dolgozom, de (pü-szv alapszakos diploma), de elég unalmas munkát végzek még. Egyszer majd tőzsdével, befektetésekkel akarok foglalkozni, de az még odébb van.
Viszont tudom hogy ez eléggé untatja a nőket, szóval ismerkedéskor sosem megyek bele jobban, ezer millió más dolog van, amiről még beszélni lehet.
TALÁN a szegényebb, csóróbb környezetből jövő nőknek kicsit imponál, hogy a bankosok általában sokat keresnek (és tényleg), de ez sem olyan, hogy nagyon említeni kellene.
Nem menő. Ne akarj ezzel csajozni, nem kell a munkádról sokat beszélni.
25/F
Az nem tudom, miért érdekelne bárkit is, hogy kinek mennyire érdekfeszítő a munkája. A katonának nagyon nem örülnék mondjuk (sokáig lenne távol, és veszélybe kerülhetne az élete), a tűzoltó és a rendőr meg úgysem visz magával a bevetésekre, hogy a nőnek is izgalmas legyen.
Szerintem nem a munkája miatt kell szeretni valakit.
Attól függ, hogy a magánéletben hogyan viselkedik.
22/N
Jonban imponalna, mintha tuzolto vagy katona lenne. A tuzolto oke, de jobban szeretem az olyan munkakat ahova inkabb esz kell. A bank oke. Az egzisztencia resze nem erdekel, gondolom a kulfoldon bevetesen levo katonak is jo penzt kapnak, bar nem tudom, osztrak katona ismerosom mindig tele van penzzel, pedig o meg kulfoldre se jar, csak edzenek vagy mit csinalnak az otthon “piheno” katonak.
Az intelligens ferfiakat szeretem, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!