Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányoknak imponál, ha a fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak imponál, ha a fiú bankban dolgozik?

Figyelt kérdés
Menő az egszisztencia miatt, vagy unalmas, hogy nem tűzoltó, rendőr, katona, vagy valamilyen más izgalmas/fizikai munka?
2017. okt. 12. 16:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
75%
Miért imponálna? Ez nem feltételez semmi olyan tulajdonságot (intelligencia, erő, bátorság, empátia stb.), ami miatt előny lenne.
2017. okt. 12. 16:34
 2/20 anonim ***** válasza:
63%
Nekem nem különösebben. Mondjuk én nem foglalkozás alapján választok
2017. okt. 12. 16:36
 3/20 A kérdező kommentje:
Szerintem meg az intelligenciát pont, hogy igen, azok közül, amiket írtál.
2017. okt. 12. 16:36
 4/20 anonim ***** válasza:
73%

Én bankban dolgozom, de (pü-szv alapszakos diploma), de elég unalmas munkát végzek még. Egyszer majd tőzsdével, befektetésekkel akarok foglalkozni, de az még odébb van.

Viszont tudom hogy ez eléggé untatja a nőket, szóval ismerkedéskor sosem megyek bele jobban, ezer millió más dolog van, amiről még beszélni lehet.

TALÁN a szegényebb, csóróbb környezetből jövő nőknek kicsit imponál, hogy a bankosok általában sokat keresnek (és tényleg), de ez sem olyan, hogy nagyon említeni kellene.

Nem menő. Ne akarj ezzel csajozni, nem kell a munkádról sokat beszélni.

25/F

2017. okt. 12. 16:38
 5/20 anonim ***** válasza:
76%
Intelligenciát hogy? Vagy bankigazgató vagy? A legtöbb bankba elég egy pénzügyi okj.
2017. okt. 12. 16:40
 6/20 anonim ***** válasza:
75%

Az nem tudom, miért érdekelne bárkit is, hogy kinek mennyire érdekfeszítő a munkája. A katonának nagyon nem örülnék mondjuk (sokáig lenne távol, és veszélybe kerülhetne az élete), a tűzoltó és a rendőr meg úgysem visz magával a bevetésekre, hogy a nőnek is izgalmas legyen.

Szerintem nem a munkája miatt kell szeretni valakit.

Attól függ, hogy a magánéletben hogyan viselkedik.

22/N

2017. okt. 12. 17:07
 7/20 anonim ***** válasza:
Nekem olyan szempontból imponáló lenne, hogy vmilyen szinten szellemi munka, és dolgozik, nem pedig segílyen lébecol. Plusz az pro, hogy nem olyan munkája van, ahol hatványozottabb az esélye, hogy munkavégzés közben meghal. De nem IMPONÁL kifejezetten.
2017. okt. 12. 17:20
 8/20 anonim ***** válasza:

Jonban imponalna, mintha tuzolto vagy katona lenne. A tuzolto oke, de jobban szeretem az olyan munkakat ahova inkabb esz kell. A bank oke. Az egzisztencia resze nem erdekel, gondolom a kulfoldon bevetesen levo katonak is jo penzt kapnak, bar nem tudom, osztrak katona ismerosom mindig tele van penzzel, pedig o meg kulfoldre se jar, csak edzenek vagy mit csinalnak az otthon “piheno” katonak.

Az intelligens ferfiakat szeretem, ennyi.

2017. okt. 12. 17:26
 9/20 anonim ***** válasza:
Bankban dolgoztam,semmivel sem voltak kaposabbak a kollegaim,mint a mernok haverjaim. Pasik,akiknek van munkajuk es eltoltik vmi kevesbe koszos helyen a 8-10-12orajukat. Kb ennyi. Lehet h a golddiggereknek szamit,esetleg.
2017. okt. 12. 18:18
 10/20 anonim ***** válasza:
Akkor is ha a Viszkis az?
2017. okt. 12. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!