Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segít valaki nekem?
A helyzet a következő. Van egy kolléganőm akivel mostanság nagyon sokat beszélek. Mindig oda jön hozzám még akkor is ha 2perce van csak. Köppenyemre folyton szmájlikat ragaszt múltkor például szivet kaptam tőle . 10-én éjszakába mentünk egésznap beszéltünk szinte majdnem szünet mentesen, és ilyet szól tartozom neki egy puszival. Amit fentebb kihagytam hogy mindig mosolyog rám meg mellettem mindig nevet.
A kérdések a következők:
Most akkor tetszem neki?
Milyen puszira gondolt hogy hová akarja ? ( ezt megkérdeztem tőle de csak annyit mondott hogy nem egyértelmű? Itt aztán eltereltem a témát cikinek érzem hogy nem tudom hogy hova akarja a puszit)
Az értelmes segítő kész embereknek mindent köszönök!
"Most akkor tetszem neki? "
Ez pont olyan, mintha egy 12 éves kérdezné. :))
Biztos pont ezt szereti benned.
Csak azért ne adj neki puszit sehova, mert azt mondta, amit. Majd akkor adj, amikor te is úgy érzed, olyat és oda, amilyennek és ahova úgy gondolod, hogy mind a ketten örülnétek neki.
Bakker, te retard vagy? :D
Persze, hogy tetszel neki :D
Te te t' te t't'te nagyon cukii vaagy. ^^
Hajrá! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!