Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rajtam a pénz sem segít? Ennyire undorodnak a nők a gyerekes arcvonásaimtól?
Én nem tartom magam rondának, csak kisfiús arcom van, ami sokak szerint nem éppen vonzó a nők szemében. Ellenben van 2 diplomám, jó munkahelyem meglehetősen magas fizetéssel, lakásom és autóm. A randin meg tudom nevettetni a lányokat, de az első után mind felszívódik. A korrektebbek megmondják ugyan, hogy ne erőltessük, de a lényeg ugyanaz: semmit nem akarnak tőlem. Nem vagyok alacsony, elhízott (192/89), ragyás, ápolatlan, szakadt ruhás vagy ilyesmi. Volt már barátnőm, aki kidobott jópár év után más pasi miatt, azóta meg csaknem az összes randim sikertelen. Miért? Létezhet olyan, hogy valakitől annyira undorodnak a nők, hogy a pénzével maximum a seggét törölheti?
26/F

Dehogy nem segít a pénz!
Találsz annyi ilyen nőcskét mint égen a csillag. :D

ezt csak akkor tudom elképzelni ha a testeden egy baba feje van :DDDDD ami meg elég vicces lenne :D
nem hinném hogy kizárólag az arc a baj, ilyen nem lehet, ha minden más rendben van

Most mit sajnáltatod magad?
Küldj magadról képet mindenkinek más tetszik megvan mindened ne panaszkodj nekem nincs semmim és még kapcsolatot se akarnak pedig vonzónak szépnek tartanak.
Na itt kezdődnek a problémák nem nálad

Mutass képet.
Egyébként valószínűleg más probléma lesz a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!