Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az probléma a lányoknak ha egy felnött férfi utálja az állatokat és ha valaha összeköltözik egy növel akkor ö nem hajlando állatokat tartani?
nem mindegy, hogy mennyire utálod. én pl utálom a macskákat, de rosszat nem akarnék egyiknek se, amikor beteg macskát találtam elvittem orvoshoz, de nekem otthonra nem kell, mert irritál a látványuk, a személyiségük. ha a barátom akarna macskát, belemennék, mert én kutyát akartam mindig is, és azt is 18 évesen kaptam csak. szóval ha neki fontos, nem akarnám, hogy miattam kimaradjon ez neki. viszont én nem gondoznám, kivéve persze ha nincs más választás, mert mondjuk kórházban van, vagy munka miatt muszáj volt elutazni.
szóval ha ilyen lennél, hogy lényegében megtiltanád, hogy állatot tartsak, akkor biztos hogy zavarna. ha aktívan utálnád is őket, már az is kizáró ok.
Ha utálja az állatokat, az kizáró ok, mert én imádom őket. Ha csak simán nem akar állatot tartani, azt megértem, mert az állat felelősség is, gondoskodni kell róla, ezt nem mindenki vállalja.
Én mindig szerettem volna macskát, de sosem volt, mert panelban laktunk és a szüleim nem akartak a lakásban állatot tartani. Ha azonban lesz saját lakásom, akkor szeretnék majd befogadni egy macskát, úgyhogy jó, ha a kedvesem is szereti őket :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!