Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az probléma a lányoknak ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az probléma a lányoknak ha egy felnött férfi utálja az állatokat és ha valaha összeköltözik egy növel akkor ö nem hajlando állatokat tartani?

Figyelt kérdés
kutya, macska, stb stb, egyiket se szeretem, a szobanövényeket viszont igen.

2017. okt. 10. 16:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
83%
Volt több mint 10 évig kutyánk, mindig minden (kanapé, ruhák) kutyaszőrös volt. Megértem ha valaki ezt, meg a többit ami vele jár nem akarja. De mindenképp előre kell tisztázni.
2017. okt. 10. 19:15
 22/26 anonim ***** válasza:

nem mindegy, hogy mennyire utálod. én pl utálom a macskákat, de rosszat nem akarnék egyiknek se, amikor beteg macskát találtam elvittem orvoshoz, de nekem otthonra nem kell, mert irritál a látványuk, a személyiségük. ha a barátom akarna macskát, belemennék, mert én kutyát akartam mindig is, és azt is 18 évesen kaptam csak. szóval ha neki fontos, nem akarnám, hogy miattam kimaradjon ez neki. viszont én nem gondoznám, kivéve persze ha nincs más választás, mert mondjuk kórházban van, vagy munka miatt muszáj volt elutazni.

szóval ha ilyen lennél, hogy lényegében megtiltanád, hogy állatot tartsak, akkor biztos hogy zavarna. ha aktívan utálnád is őket, már az is kizáró ok.

2017. okt. 10. 21:56
 23/26 A kérdező kommentje:
ha nem hozza be a hazba es barmi baja van ő intezkedik pl allatorvos akkor ugy jo, de am azert nem is engednem be a macskat a hazamba ha lenne mert a macska az egy onfeju allat, anyameknal van egy csaladi macska 8 eves be szoktak engedni de altalaban kint van, alig lehetetett megtanitani kiskoraban hogy szobatiszta legyen de sikerult, telen meg fazik a segge es olyankor az az eletcelja hogy bejusson a hazba de csak telen am nem, es ha bejutott akkor nem hajlando kimenni a hazbol meg szarni se mert hideg van azert nem megy ki, es annak ellenere hogy tudja hogy nem szabad keress egy helyet es beszarik a hazba valahova, ahhh de utalom pofatlan es direkt csinalja, nyaron meg be se akar menni pl csak telen
2017. okt. 10. 22:32
 24/26 anonim ***** válasza:
57%
Nálam kizáró ok, mivel rágcsálótartó vagyok, és a ketrec helye odabent van. A növényeket meg nem szeretem.
2017. okt. 11. 00:19
 25/26 anonim ***** válasza:
25%
Nyugi, egy csomó nő se bírja az állatokat. Csak mostanában ezt már nem illik mondani, a sok beteglelkű és igencsak agrasszív állatbarát miatt.
2017. okt. 11. 00:54
 26/26 anonim ***** válasza:
71%

Ha utálja az állatokat, az kizáró ok, mert én imádom őket. Ha csak simán nem akar állatot tartani, azt megértem, mert az állat felelősség is, gondoskodni kell róla, ezt nem mindenki vállalja.

Én mindig szerettem volna macskát, de sosem volt, mert panelban laktunk és a szüleim nem akartak a lakásban állatot tartani. Ha azonban lesz saját lakásom, akkor szeretnék majd befogadni egy macskát, úgyhogy jó, ha a kedvesem is szereti őket :-)

2017. okt. 11. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!