Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az probléma a lányoknak ha egy felnött férfi utálja az állatokat és ha valaha összeköltözik egy növel akkor ö nem hajlando állatokat tartani?
Figyelt kérdés
kutya, macska, stb stb, egyiket se szeretem, a szobanövényeket viszont igen.2017. okt. 10. 16:17
11/26 anonim válasza:
Én meg a szobanövényeket nem szeretem. Ilyen férfivel nem lennék együtt, de minek is, van rendes párom.
12/26 anonim válasza:
Nekünk nagyon jó macskánk van ezen a téren. Közelébe se megy az országútnak, nem hajlandó a mástól kapott ételt megenni és ritkán verekszik, a környéken összesen 1 macska van akivel rivalizál egy másik kandúr akivel kb. azonos erejűek, de nem keresik a konforntációt.
13/26 anonim válasza:
Ha én sem tarthatnék semmilyen állatot, mert ő nem bírja elviselni, akkor kizáró ok lenne. Párom se rajong a macskákért különösebben, nekem viszont 20 éve mindig van macskám, szóval tudja, hogy fontos nekem. Nyilván nem kell rá se néznie ha nem akar, nem várom el tőle, hogy tutujgassa, megetesse vagy akár megsimogassa. Egy kérése volt, hogy a házba ne jöhessen be, ezt teljesítettem neki. Szerintem aki ilyen apró kompromisszumokra nem képes, az ne is legyen kapcsolatban.
14/26 anonim válasza:
Ha utálod, az baj. Ha semleges, nem kell otthonra, az oké.
15/26 anonim válasza:
Nálam kizáró ok lenne. Szeretem a szobanövényeket,de a legjobb mikor a cicusok körülötte játszanak :"D Nagy örömöm van az állatokban (különösen macskákban) és ezt semmiért sem adnám fel (hál' égnek párom szereti az állatokat).
16/26 anonim válasza:
Soha nem lehetne párom olyan férfi, aki utálja az állatokat.
Az ilyenek önzők, lelketlenek, agresszívek és pitiánerek.
Kínlódjon velük, akinek hat anyja van!
17/26 anonim válasza:
Feltétlenül muszáj az összes választ lepontozni? Aki ennyire nem ért velünk egyet az vállalja már fel a véleményét válasz formájában ne csak nyomkodja a piros kezet mint valami dedós...
18/26 anonim válasza:
"Apró kompromisszum", hogy egy farokért kizárod a kedves állatodat, aki addig bent élt? Arany csöpög ebből a csávóból, vagy mi a fene?
Milyen kegyes a pasid, hogy megtűri a szerencsétlen cicát az udvaron, vagy az utcán, mit ne mondjak!
19/26 A kérdező kommentje:
ugy én is benne lennék a macska tartásban ha az nem jöhet be a házba, am köszi a valaszokat.
2017. okt. 10. 18:30
20/26 anonim válasza:
Soha nem volt benti cica. Ha nyitva van az ajtó sem jön be. A garázsba, műhelybe be tud húzódni ha fázik, a teraszon külön kis helye van. Nem lakunk forgalmas helyen, a szomszédok nem mérgezik le stb. Teljesen jó neki odakint. Én pont azzal nem értek egyet, aki lakásban tart macskát. Ha párom nem lenne, akkor sem jöhetne be a házba, maximum mint anno mikor otthon laktam a kiskonyhába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!