Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet összejönni egy vallásos lánnyal?
Sok ideje beszélgetek egy lánnyal, ő vallásos én nem. Már randiztunk egyszer, nekem tetszett, neki is. Simán benne lenne még egyben.
Mivel ő is szívesen találkozik, ezért gondolom nem kizáró ok, hogy én nem vagyok vallásos (vagyis lehet ő nem olyan fanatikus módon vallásos, pl. nem jön össze nem vallásos emberrel?!). Én is el tudnám fogadni, hogy ő az, ha nem elvakult szinten. Szerintetek ezt a témát direktben elő lehet venni második randin? Jó ötlet egyáltalán belemenni egy ilyen kapcsolatba?!
Felsőbbrendűnek képzelik magukat amit érzékeltetnek is. Ha nem vagy kellően iskolázott, egyetem vagy főiskola kötelező akkor szóba sem állnak veled.
És a valóság az hogy rettentően buták, naivak, gyerekesen gondolkodó elkényeztetett életképtelen fiatalok.
Minden hétre kötelező mise és egyéb vallással kapcsolatos dolgok.
Normális férfi hosszú távon beleőrülne, általában a párjuk hasonló agymosott ember. Csak papíron férfiak az tuti, többségük
agyoniskolázott nőies hajlamú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!