Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet összejönni egy vallásos lánnyal?
Sok ideje beszélgetek egy lánnyal, ő vallásos én nem. Már randiztunk egyszer, nekem tetszett, neki is. Simán benne lenne még egyben.
Mivel ő is szívesen találkozik, ezért gondolom nem kizáró ok, hogy én nem vagyok vallásos (vagyis lehet ő nem olyan fanatikus módon vallásos, pl. nem jön össze nem vallásos emberrel?!). Én is el tudnám fogadni, hogy ő az, ha nem elvakult szinten. Szerintetek ezt a témát direktben elő lehet venni második randin? Jó ötlet egyáltalán belemenni egy ilyen kapcsolatba?!
Milyen szinten vallásos? Szerintem ezt érdemes vele akár egy mélyebb elmélkedés során megbeszélni.
Mert vallásos és vallásos között ég és fölf lehet. Csak hogy a két legjobb barátnőm példájával éljek:
Az egyik barátnőm már rég lefeküdt a barátjával házasság nélkül és úgy gondolja, nem ezen múlik, hogy isten szereti-e, azt viszont nem tartja jónak, ha valaki a házasság után fekszik le először a másikkal, mert akkor a kapcsolatnak az egyik legfontosabb részét bem ismeri meg és lutri, hogy összeillenek-e ilyen téren. A másik barátnőm meg olyanokat ír ki, hogy az úr az ő istene ő a vőlegénye stb, tehát teljesen elborult, folyamatosan a hitközösségével van és sosem feküdne le senkivel házasság előtt és ha úgy alakulna, akkor a válás sem elfogadható számára.
(Nekem a legjobb, én agnosztikus vagyok :D )
23/N
Szerintem meg nyíltan, köntörfalazás nélkül hozd fel a témát!
Ez igenis egy komoly dolog, és ha csak puhatolózgatsz, a végén még félreérted, és következő kérdés meg az lesz, hogy átverve érzed magad mert úgy tűnt nem akar házasságig várni a nemi élettel, de most mégsem akar lefeküdni veled, mit tegyél.
Emellett azt is beszéld meg vele, hogy ő el tudja-e fogadni, hogy te nem vagy vallásos, nem akarsz templomba járni, max néhányszor elkísérni őt, stb.
10-es
nyilvánvaló hogy a papoknál felvételi követelmény hogy pedofil legyen, anélkül labdába sem rughat.
Te egy agyhalott vagy. Semmi saját véleményed nincs csak a TV-ben látott közhelyeket és sztereotipiákat hangoztatod. Akkor szerinted minden arab terrorista, minden cigány bünöző, minden négernek nagy farka van ....
Tanulj meg olvasni és olvass könyveket (de arra szerintem lusta vagy).
Nem vagyok lusta olvasni, sőt szeretek is/szoktam is.
Szimplán én meg egy hatalmas őrültségnek tartom a vallást, semmi értelme, valóságalapja meg nulla.
Míg az, hogy vasárnap reggelente vadul tépjük a lepedőt, meg egymást extrém módon, na az mar közelebb áll a valósághoz.
Ha Te Istennek kötelezted el magad, egészségedre, de attól mert valaki a valóságban él, attól még nem agyhalott.
Tovabbi jó imádkozást! :)
Vallásos lány vagyok, és megáll az eszem, hogy egyesek hogyan vélekednek ezen az oldalon a vallásról. Szerintetek minden vallásos ember elborult? Nagyot tévedtek!
Én sem értek egyet a vallás rengeteg, úgymond alap dolgával. A papokról és egyházról úgyszintén megvan a véleményem. Templomba ritkán járok, viszont imádkozni imádkozok. Mégsem vagyok megszállott, és nem hiszek a házasság előtt nincs szex hülyeségben sem. Azért hoztam fel pont a szex témát, mert látom, hogy sokan ezért is tartózkodnak egy vallásos lánytól.
El tudom fogadni, ha valaki nem hisz Istenben, és nem is akarom ráerőltetni az én hitemet. Az, hogy valaki ateista, attól még lehet jó ember. Szóval, kedves kérdező, ez ne akadályozzon meg abban, hogy tovább randizz azzal a lánnyal. És igen, nyugodtan kitérhetsz erre a témára, mivel én is beszéltem erről egy olyan emberrel, aki tetszett nekem, és aki történetesen ateista. Ne higgy a sok hülyének ezen az oldalon.
18-as
Végre egy kompetens és hiteles válasz.
Más kérdésnél, ahol a vallás volt a téma ott is feltűnt egy-két felháborítóan idióta mocskolódó, akik csak a pedofil papok és "ismerek egy-két ilyen zakkantat" mondatokat tudták kántálni.
Hát ezek szerintem elborultabbak, mint egy "vallásos".
Én személy szerint hívőnek titulálom magamat. Hiszek.
Nem kell félned, csak mert "vallásos". Attól még ember.
Valószínűleg amúgy normálisabb, mint az itt válaszadók egy bizonyos része, aki büszkén hirdeti, hogy ő utál valamit, amit nem is ismer... vagy legalábbis azt gondolja, hogy ismeri, de nyilván nem.
Olyanok ők, mint a gyerekek, akik kijelentik, hogy nem szeretik a paradicsom levest... De hát nem is kóstoltad! De én nem szeretem, mert én tudom, hogy én nem szeretem! ... rá néz, és azt gondolja, hogy tudja, hogy milyen az íze. Nem tudja. Nem tudja azt, hogy milyen a lényege az egész vallásnak és hitnek.
Aztán pedig hirdeti ezen az oldalon, hogy mindenki aki paradicsom levest eszik az elborult és ostoba... és még ismer is egy-két ilyen zakkantat, akik képesek és paradicsomot is növesztenek önnön maguknak a kertben!! JAJ a világ összeomlik ennyi ostobaság alatt :)
Lényeg, hogy nem kell félni.
A félelem az elme gyilkosa.
Hívő vagyok és én se gondolom, hogy a házasság előtti szex bűn. Csupán olyannal fekszem le, akivel megvan a tisztaszívű szándékom a hosszútávra is.
Aki meg a itt az összes vallásost mocskolja az nem gondolkodik tisztán.
Ne rójátok fel nekik bűneiket... mint az óvatlan gyermekek, nem tudják mit cselekszenek.
SZóval igen! lehülyéztelek titeket, mert egész egyszerűen így viselkedtek. Hülyén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!