Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekli valójában egy olyan férfit az, hogy mi kell igazán egy nőnek, aki nem szándékszik szinten egyáltalán megnyílni a nő előtt még minimálisan sem, csak többszörös randik után?
Engem nőként viszont az érdekel jobban, hogy érdemes-e találkozni azzal a férfival, tartalmas lesz-e a randink, vannak közös témáink, s ami a legfontosabb: létezik kettőnk között szellemi kölcsönös érdeklődés.
Az a tapasztalatom, hogy randi előtt ennyire visszafogott férfiak jelleme és beszédstílusa szinte egyáltalán nem változik meg a randi alatt sem, így nem is hiszem azt, hogy kölcsönösen meg tudnánk egymásnak adni azt, amire szüksége van a másiknak.
Próbáljuk a válaszokat ne abba az irányba vinni, hogy de a férfiaknak kell a vizualitás, ezt tudom. Itt az a kérdés, hogy őket mennyire érdeklik a nők érdekei és érdeklődései.
Előre is köszönöm. 29N

Állatoknak kell vizualitás. Mit vizualizálsz mikor csak személyiség számít?
Te spirituálisan túl fejlett vagy e emberekhez. Több elemzést kéne gyakorolj. Egyes embereknek te is nagyon lassú lennél, de ők már rég megtanulták átlag emberrel értelmetken randizni. Te még csak sejted.

Jól elment az az egész személyeskedésbe.
Szóval: Hogyan akarsz megítélni valakit ha nem találokozol és beszélsz vele? Írkálni bármit lehet, sőt mondani is, de a metakommunikáció ritkán hazudik és ha nem tudod tudatosan értelmezni akkor ott van a megérzésed.
De még ezen is túlmennék: az se számít mit mond vagy mit érzel, egy embert a tettei határoznak meg.
Engem csak akkor érdekel egy nő ha érdemesnek tartom rá, de akkor magyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!