Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mit csináljak? 2 fiú. én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? 2 fiú. én megőrülök.

Figyelt kérdés
Volt egy fiú...fél évig totálisan belevoltam zúgva...msn-en felvettem,mindent csináltam,hogy egy kicsit érdeklődjön irántam,de semmi,ha írtam neki msn-en válaszolt,de semmi,annyira nem érdekeltem. Most megismertem egy másik fiút,kb 1hónapj...találkoztunk már párszor és nagyon birom,nagyon aranyos és kedves,és már szóbajött,hogy mi lenne ha lenne köztünk valami,csak az a baj,hogy nagyon nagy a távolság,és nem tudjuk,hogy hogy tudnánk megoldani. Erre most az a régi srác csak úgy rámírt msn-en,és elkezdett kérdezősködni,rólam...és úr isten...lehet h nem jelent semmit,de annyira durva volt...és most teljesen összezavarodtam...
2010. máj. 28. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:

aztaa:O

mintha magamat hallanám xd

szerintem várj egy kicsit és figyeld a jeleket amiket feléd küld..lehet h csak egyszerűen régen beszéltetek és érdeklődik.vagy tetszel neki és azzért. am távkapcsolatot nem éri meg elkezdeni ha nagy a távolság..én most a saját bőrömön tapasztalom :/ >.<

2010. máj. 28. 20:59
 2/4 anonim ***** válasza:
halgass a szivedre, sztem a tavkapcsolatok nm tul szerencsesek, de ennek az elso sracnak aki most irt, szoval neki ne nagyon mutasd hogy bejon mert akkor megjobban rad fog szalni , mert a pasik mar csak ilyen, bennuk van a vadaszoszton, es mikor ugy erzed megerdemli a srac hogy osszegyere vel akkor csapj le ra :D sok sikert, drukkolok hogy osszejojjon
2010. máj. 28. 21:01
 3/4 anonim ***** válasza:

khm kikérem magamnak a "távkapcsolatnak nincs jövője... (2évesek vagyunk a szerelmemmel. :P)" xd

amúgy szerintem hallgass a szívedre. Aki iránt jobban dobog/vágy az lesz az igazi.

2010. máj. 28. 21:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Gang-bang
2010. máj. 29. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!