Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem vagyok túl szép, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok túl szép, nem jövők be a fiúknak ezért nem is voltak túl szép pasiaim, és emiatt a barátnőim mindig kicikiznek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Eddig 3 kapcsolatom volt, mind szerelemmel meg minden. Viszont nem vagyok a legszebb és ebből kifolyólag nemjövök be a helyes pasiknak, akiknek vannak elvárásaik ezen a téren, nem úgy mint a barátnőim, akik után rohannak a fiúk. Nagyon rossz, hogy ha van egy pasim, nem az "álompasi" kategóriából, akkor a barátnőim azonnal elkezdenek cikizni, hiába mondom, hogy én szeretem őt, őket ez nemérdekli, csak folyamatosan cikiznek, hogy milyen pasim van már. Nagyon sokszor vagyok szomorú emiatt, sokszor sírok és ha meg kérdezi a fiú, hogy mi a baj, mert aggódik értem, akkor hazudok neki, mert nem akarom megbántani. Mindig ez van és nagyon rosszul esik.

Már semmi kedvem új kapcsolatot kezdeni, mert sírni tudnák a nap 24 órájában, annyira fáj, hogy ilyenek a barátnőim (CSAK ebben a témában, minden másban mellettem állnak). De viszont nagyon hiányzik a szeretet meg minden. Ráadásul még azzal is cseszegetnek, hogy még csak 3 pasim volt, közben nekik már 8-10.

Teljesen el vagyok veszve.

Mit tehetek?

15/L

2010. máj. 28. 20:48
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
mit ne mondjak, kis r*cok lesztek, már ők azok, de te is az leszel, ha folytatod azt, amit most te.NEm az a lényeg, hogy minél több pasija legyen valakinek, ez nem dicsőség, hanem szánalmas.Egy lány legyen lány, ne adja oda magát bárkinek.Legyen tartása, s csak az arra méltónak engedjen.
2010. máj. 30. 21:09
 42/48 anonim ***** válasza:

Már rengeteg választ kaptál. És a többségben ez volt: Keress új barátnőket... az ilyenek nem barátnők...

És tudod mit? Igazuk van. Az ilyenek nem barátnők. Az ilyenek csak k*rvák, főleg, hogy 8-10 pasi. Te éretebb vagy náluk. Tudod, lehet, hogy oviba egy helyre jártatok, meg suliba is, de gondolj bele. Azóta eltelt elég sok év. Az emberek változnak. Senki sem lesz mindig ugyanolyan. Én tudom, volt egy legjobb barátom, ovitől, ált. iskoláig. De 8.-ikra már annyira különböztünk, hogy már nem is kívántuk egymás társaságát, így békén hagytuk egymást ezután, csak néha váltottunk szót. Fogadd meg a válaszolók tanácsát, keress olyan barátnőket, akik (főleg) ilyenért nem cikiznek. 17/F

2010. máj. 30. 21:09
 43/48 anonim válasza:

Ha szereted a pasidat akkor a bnőid miatt ne dobd el!

nem ők döntik el, hogy milyen legyen a pasid vagy hány pasid volt és azzal cikiznek.ha ennyi pasid volt akkor ennyi :D.

így legalább senki nem qrvázle :D:)

mindenkinek más az ízlése...szarjad le és kész :D ennyi.

2010. máj. 30. 21:14
 44/48 anonim ***** válasza:
te szereted őket. de ők téged nem igazán. vagyis nem teljesen. mert nem tudják elfogadni az aktuális barátodat, aki akkor hozzád tartozik. ez ilyen egyszerű. egy barátot minden "hibájával" el kell fogadni. ők a " csúnya" barátot hibának tekintik. és nem hajlandóak elfogadni. nem igazi barátság ez,nyugodj meg.
2010. máj. 30. 22:19
 45/48 anonim ***** válasza:

"mert jól csak a szívével lát az ember"

a barátnőid ribancok kiégett lotyók lesznek 20-30 éves korukra, akik alkoholizmusba fognak menekülni

ha van barátod, én inkább a barátoddal lennék mint ezekkel a lotyókkal!

2010. máj. 30. 22:26
 46/48 anonim válasza:
lehet h nem fiukra kéne hajtanod, lehet ha kutyusokkal nyomulnál, menö lehetnél a szemükben:)
2010. máj. 31. 01:41
 47/48 anonim ***** válasza:

Szerintem sokkal többet ér az, ha tudod, hogy nem azért van veled valaki, mert a haverjai előtt akar veled felvágni, hogy neki milyen bombanője van. Így biztos lehetsz benne, hogy szeret az illető.

De amúgy a külsődön, ha nem vagy vele elégedett, még mindig tudsz javítani. Lehet, nem hiszed el nekem, de mindenki szép, aki fiatal. Komolyan! Egy fodrász, kozmetikus, új ruhák stb. csodát tudnak tenni. Hidd el nekem. És máris több önbizalmad lesz. :)

2010. jún. 13. 15:17
 48/48 anonim válasza:
elég gáz,hogy nekik 15 évesen 8 pasijuk volt legalább...ne aggódj ezek alapján te jóval értelmesebb vagy.ebben a korban meg még hova sietsz,inkább ez a helyzet minthogy már a nyolcadik is megvolt.szánalmasak azok a lányok.
2014. júl. 27. 23:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!