Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok túl szép, nem jövők be a fiúknak ezért nem is voltak túl szép pasiaim, és emiatt a barátnőim mindig kicikiznek. Mit tegyek?
Eddig 3 kapcsolatom volt, mind szerelemmel meg minden. Viszont nem vagyok a legszebb és ebből kifolyólag nemjövök be a helyes pasiknak, akiknek vannak elvárásaik ezen a téren, nem úgy mint a barátnőim, akik után rohannak a fiúk. Nagyon rossz, hogy ha van egy pasim, nem az "álompasi" kategóriából, akkor a barátnőim azonnal elkezdenek cikizni, hiába mondom, hogy én szeretem őt, őket ez nemérdekli, csak folyamatosan cikiznek, hogy milyen pasim van már. Nagyon sokszor vagyok szomorú emiatt, sokszor sírok és ha meg kérdezi a fiú, hogy mi a baj, mert aggódik értem, akkor hazudok neki, mert nem akarom megbántani. Mindig ez van és nagyon rosszul esik.
Már semmi kedvem új kapcsolatot kezdeni, mert sírni tudnák a nap 24 órájában, annyira fáj, hogy ilyenek a barátnőim (CSAK ebben a témában, minden másban mellettem állnak). De viszont nagyon hiányzik a szeretet meg minden. Ráadásul még azzal is cseszegetnek, hogy még csak 3 pasim volt, közben nekik már 8-10.
Teljesen el vagyok veszve.
Mit tehetek?
15/L
hát...de én szeretem őket.
jó hogy amit írtam abból az jön le h mennyire bunkók meg nemjó barátnők, de azok! tényleg! minden másban teljesen segítenek és teljesen jóban vagyunk és igazi barátnők vagyunk, csak ebben ilyenek..:/
Őket kéne cikizni, hogy 8-10 pasijuk volt már 15 évesen. Nem is igazi barátnők. Ahelyett, hogy örülnének, hogy te is boldog vagy, van barátod, még cikiznek, azért mert nekik nem jön be?! Milyen barátnők az ilyenek?
Amúgy meg tojd le, hogy mit gondolnak.
19/L
elég gáz h 15 évesen 8-10 pasijuk volt, elég jó úton haladnak hogy a sarkon jó munkát találjanak maguknak :)
17f
sztem gondolj egy kicsit magadra és sz-rd le a "bnőidet". nem is értelek igazából, hogy mért nem mondod ezt meg nekik, mert ha olyan nagyon megértők, akkor ha elmondod nekik, azt is megértik, hogy neked ez fáj.
sztem csak irigyek, hogy te a pasiknak nem csak 1 menetre kellesz, mint ők:D
Szerintem is csak irigykednek, mert neked könnyebben összejön a szerelem, mint nekik. A nők képesek minden hülyeség miatt marni a másikat, ez sajátosság.
21/F
szia, én is így voltam ezzel egy fél éve. az akkori barátnőm, akit már 8 éve ismerek kb. folyton piszkált, hogy milyen a barátom, pedig akkor még neki senki sem volt.Ráadásul eléggé kibeszélt minket a hátunk mögött, erre csak akkor jöttem rá, mikor veszekedtünk emiatt.Most ott tartok, hogy nincs barátnőm, de a barátom még mindig ugyanúgy szeret:) a csajból pedig egy partyribanc lett, aki mindenkivel lefekszik, utána meg sír hogy kihasználják:) szerintem vagy beszéld meg a barátnőiddel normálisan, ha szeretnél velük jóban lenni, vagy inkább ne is foglalkozz velük
Üdv 14/L
"szeretetből basztatnak" ilyen nincs, hidd el! Mert akit szeretünk, azt nem basztatjuk.
Nem tudom mit akarsz, hogy segítsünk, amikor mindenre az a válasz h de szeretem őket, tényleg jó barátnők!.. ha azok akkor viseld el.. vagy mondd meg nekik, hogy fejezzék be. ennyire egyszerű.
És hidd el, nem olyan nagy dicsőség, hogy 15 évesen egy focicsapatni pasijuk volt! Sőőt..
Gondolkozz el a dolgokon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!