Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem vagyok túl szép, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok túl szép, nem jövők be a fiúknak ezért nem is voltak túl szép pasiaim, és emiatt a barátnőim mindig kicikiznek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Eddig 3 kapcsolatom volt, mind szerelemmel meg minden. Viszont nem vagyok a legszebb és ebből kifolyólag nemjövök be a helyes pasiknak, akiknek vannak elvárásaik ezen a téren, nem úgy mint a barátnőim, akik után rohannak a fiúk. Nagyon rossz, hogy ha van egy pasim, nem az "álompasi" kategóriából, akkor a barátnőim azonnal elkezdenek cikizni, hiába mondom, hogy én szeretem őt, őket ez nemérdekli, csak folyamatosan cikiznek, hogy milyen pasim van már. Nagyon sokszor vagyok szomorú emiatt, sokszor sírok és ha meg kérdezi a fiú, hogy mi a baj, mert aggódik értem, akkor hazudok neki, mert nem akarom megbántani. Mindig ez van és nagyon rosszul esik.

Már semmi kedvem új kapcsolatot kezdeni, mert sírni tudnák a nap 24 órájában, annyira fáj, hogy ilyenek a barátnőim (CSAK ebben a témában, minden másban mellettem állnak). De viszont nagyon hiányzik a szeretet meg minden. Ráadásul még azzal is cseszegetnek, hogy még csak 3 pasim volt, közben nekik már 8-10.

Teljesen el vagyok veszve.

Mit tehetek?

15/L

2010. máj. 28. 20:48
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem keresel más barátnőket? Ha ezért cikiznek,akkor hülyék,már bocsi.
2010. máj. 28. 20:50
 2/48 A kérdező kommentje:

kiskorom óta ismerem őket, szeretem őket meg minden.

Mindenben mellettem állnak, szeretnek, segítenek, együtt logunk meg minden. Csak egyedül a pasik témában ilyenek...

Nem akarok más barátnőket..

2010. máj. 28. 20:51
 3/48 anonim ***** válasza:
100%
lehet hogy nem velük kellene barátkoznod.milyen barátnő az olyan,aki támogatás helyett inkább elmaratja veled a pasijaidat.miért hagyod hogy cikizennek az miatt,hogy nem vagy rib@nc.
2010. máj. 28. 20:53
 4/48 A kérdező kommentje:

meg persze mondom nekik mindig h álljanak le. le is állnak, bocsánatot kérnek meg minden. van olyan is, hogy az egyik barátnőm sírt, hogy megbántott.

De aztán nem állnak le. És olyan rosszul esik..

Mintha ők nemtudnák mi az a szerelem, mintha csak a menő pasikkal akarnának járni, hogy ők is menőbbek legyenek. Mert pl. vannak ilyen beszolások: "hogyan tudsz szeretni valaki, aki így néz ki" stb.

2010. máj. 28. 20:54
 5/48 A kérdező kommentje:
egyszerűen ebben a témában mások csak. nem éri meg elhagynom őket. minden másban mellettem állnak meg minden. csak ebben az egyben ilyenek...nem akarok más barátnőket
2010. máj. 28. 20:55
 6/48 anonim ***** válasza:
100%
Latom te érettebb vagy náluk. Ne foglalkozz annyira a véleményükkel ilyen téren. Szeretni amúgy sem lehet csak külső alapján.
2010. máj. 28. 20:59
 7/48 anonim ***** válasza:
100%
szerintem az nem dicsekedésre méltó hogy már volt 8-10 pasija ez azt jelenti h nembír megmaradni egy helyben és nem elég érett...-.- nemtörődj velük. barátkozz másokkal is inkább..és szerintem ezek nem igazi barátok-.-"
2010. máj. 28. 21:01
 8/48 A kérdező kommentje:

tudom, hogy nem kéne velük foglalkoznom..

de amikor hangosan kiröhögnek engem és közben kiabálják szinte, hogy milyen gáz pasim van, szinte azonnal szűrni kezd a szemem és úgyérzem mindjárt elbőgöm magam.

2010. máj. 28. 21:01
 9/48 A kérdező kommentje:

másokkal is barátkozok, de velük nem olyan mély a kapcsolat, mint a legjobb barátnőimmel.

Nem akarok mással barátkozni, mert a barátnőim is ugyanolyan fontosak nekem.

2010. máj. 28. 21:02
 10/48 anonim ***** válasza:
100%

szia! =)

ne keseredj el, és ne érdekeljen hogy mi a barátnőid véleménye! elvégre Ő a TE barátod, és szeret téged.(remélhetőleg) nekem is vannak ilyen gondjaim, de én inkább el se mondom senkinek, pont ezért...

(ha akarsz beszélgetni dobj egy privit)

üdv: balázs 15/F

2010. máj. 28. 21:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!