Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem vagyok túl szép, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok túl szép, nem jövők be a fiúknak ezért nem is voltak túl szép pasiaim, és emiatt a barátnőim mindig kicikiznek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Eddig 3 kapcsolatom volt, mind szerelemmel meg minden. Viszont nem vagyok a legszebb és ebből kifolyólag nemjövök be a helyes pasiknak, akiknek vannak elvárásaik ezen a téren, nem úgy mint a barátnőim, akik után rohannak a fiúk. Nagyon rossz, hogy ha van egy pasim, nem az "álompasi" kategóriából, akkor a barátnőim azonnal elkezdenek cikizni, hiába mondom, hogy én szeretem őt, őket ez nemérdekli, csak folyamatosan cikiznek, hogy milyen pasim van már. Nagyon sokszor vagyok szomorú emiatt, sokszor sírok és ha meg kérdezi a fiú, hogy mi a baj, mert aggódik értem, akkor hazudok neki, mert nem akarom megbántani. Mindig ez van és nagyon rosszul esik.

Már semmi kedvem új kapcsolatot kezdeni, mert sírni tudnák a nap 24 órájában, annyira fáj, hogy ilyenek a barátnőim (CSAK ebben a témában, minden másban mellettem állnak). De viszont nagyon hiányzik a szeretet meg minden. Ráadásul még azzal is cseszegetnek, hogy még csak 3 pasim volt, közben nekik már 8-10.

Teljesen el vagyok veszve.

Mit tehetek?

15/L

2010. máj. 28. 20:48
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:

ahogy látom neked is jó komoly kapcsolataid vannak... :D

nem, nem akarlak "felszedni".. xD

de hogy ne offoljak: az ilyen nem barátnő!

az a barátnőd aki megérti és elfogadja a döntéseidet, és támogat mindenben! a többi még belefér a "haver" kategóriába! nah pussz^^ xD :D

2010. máj. 28. 21:14
 22/48 A kérdező kommentje:

xD

Most is nagyon fájt, mert facebookon megcsináltam hülyeségből egy kvízt és azjött ki, hogy az exem szerelmes belém. Hülyeségből kiraktam főoldalra, erre jön a hozzászolás az egyiktől:

"jajj az a kisp*cs

(am csak szeretetből basztatlak:DxD)"

(a * csak a szűrő miatt)

Megint könnyes a szemem...de kitörölni meg nemmerem a hozzászolásást, mert akkor megint a suliban ez lesz a téma. (bár lehet így is)

2010. máj. 28. 21:18
 23/48 A kérdező kommentje:
kérlek segítesetek mit tegyek!!!???
2010. máj. 28. 21:20
 24/48 anonim ***** válasza:

Szia, nekik milyen szuper pasijuk van??? Ha egyáltalán van... Nameg mi is oltogatjuk egymást a srácokkal, nem gyengén, de azért ha látjuk h olyan a helyzet akkor melléállunk. (írtam privit, MSN-t kértem) és nem akarlak felszedni...

15/f

2010. máj. 28. 21:44
 25/48 anonim ***** válasza:
ne haragudj, de a baj inkább veled van....ilyen barátnőket a legjobb lapátra tenni. de ha te mégis őket akarod, akkor tanuld meg nem komolyan venni amit a pasijaidról mondanak...te is vissza tudsz nekik vágni...ha kell ötlet, hogy hogyan, akkor írj privit..
2010. máj. 28. 21:44
 26/48 anonim ***** válasza:
egyetértek Balázzsal :D
2010. máj. 28. 22:06
 27/48 anonim ***** válasza:

köszönöm szépen :D

balázs 15/f

2010. máj. 28. 22:18
 28/48 anonim ***** válasza:
figyelj. az, hogy 15 évesen 8-10 kapcsolatuk volt, akkor nem voltak még szerelmesek. ezzel ne foglalkozz, nem dicsőség. az meg, hogy "nem álompasid van" ki nem szarja le? ha neked tetszik a pali, és beleszerettél, számodra úgyis ő lesz az álompasi. azért mert a sok hülye divatmajomnak dzsásztin bíbörök (justin bieber) jön be, nem kell olyan pasit választanod. sok sikert a továbbiakban, 17F
2010. máj. 29. 15:41
 29/48 anonim ***** válasza:

figyi

ha tényleg jó barátnők

akkor ezeket aproblémákat nyugodtan nekik is igy tessék elmondani, talán észbekapnak

őszinteség!!!!

mond el nekik h neked ez fáj

néma gyereknek anyja sem érti aszavát...

2010. máj. 29. 19:04
 30/48 anonim ***** válasza:
a mostani barátnők ilyen köcs.ögök:S? én adnák nekik 1 pofont... az én pasimat ne cikizze senki...:S te vagy a buta hogy eszt hagyod...
2010. máj. 30. 19:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!