Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a kisugárzás fontosabb számotokra egy férfiben, vagy pedig a genetika?
Figyelt kérdés
2017. okt. 7. 16:05
11/13 anonim válasza:
A kérdés úgy,ahoyg van hülyeség, mert mindenkinek van genetikája!
A másik meg, hogy hiába "Mr Universum" valaki, ha közben bunkó alak, éppen ezért nekem kimondottan elöítéletem van az un. "alfahím" férfivel szemben, ö eleve kiesik.
A kisugárzás meg megint csak relatív, ha nem tudok egy férfivel mindenröl beszélgetni (és nem pletykákra gondolok, hanem mélyebb témákra is), akkor nem pazarolom rá az idömet.
Ha értelmes, több területen is tájékozott ÉS szimpatikus, akkor kap esélyt.
12/13 anonim válasza:
#10 Azt értem, hogy fejformádhoz, stílusodhoz illő haj, szakál/borosta. Egy jó szakáll nagyon tud dobni a férfiak arcán kb mint a nőknél a smink. Nagy állad van? Szakállat rá :D Sportos testalkat, nem kell kondizni csak látszódjon, hogy nem a sörnyitás a hobbid. Ezzel már alapból lesz egy jó kiállásod. És hangsúlyozom, nagyon sokan azt hiszik hogy az izombika testalkat sokaknak bejön. Nem így van, ha sportolsz az meglátszik rajtad és már férfiasabb a megjelenésed mint annak aki életében nem csinált semmit. Testalkatra is ráfogják, hogy genetika. Lehet, de tenni is kell érte és akkor genetikádhoz mérten lesz jó tested (értsd: annyi izmot építesz amennyit tudsz de még mindig jobb mint a semmi).
13/13 anonim válasza:
Kisugárzás. Mondjuk én kicsit máshogy értelmezem ezt a kisugárzás dolgot szerintem. Annyi férfit látok, akire azt mondom, hogy jó pasi, jóképű, szexi stb. Viszont annyira semmilyenek. Nincs bennük semmi ami megfog, semmi plusz, semmi kisugárzás. Egyszerűen csak jó a genetikájuk. De nekem egy szép arc vagy jó test sosem volt elég. Nekem a jó kisugárzás azt a kis pluszt jelenti, ami megfog benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!