Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők-Lányok ti mit értetek szexuális kisugárzás alatt? Volt már hogy valakire felizgultatok mondjuk az utcán?
Figyelt kérdés
Mert úgy tudom az hogy valaki jól néz ki még nem egyenlő azzal hogy felkelti a nők érdeklődését pláne szexuálisan. Viszont többször is hallottam már olyat, hogy valakire mondták, hogy pl szépen tud nézni, vagy vetkőztet a szemével stb míg ezt nyilván egy kőművestől perverziónak tartanák van aki meg úgy szolidan tudja csinálni, hogy tetszen a nőknek meg percerzség helyett kacérkodásnak veszik. Ez a szexuális kisugárzás miatt van? Mitől függ ez? Veletek volt már olyan hogy izgató volt valakivel szemezni vagy egyszerűen csak odavoltatok a közelében?2017. ápr. 5. 22:27
1/3 anonim válasza:
Nekem ez csak olyannal van, aki külsőre bejön - pont az kelti bennem a vágyat :D
2/3 anonim válasza:
Hát az utcán momentán nem, de lehet azt érezni tudod, hogy kiben mennyi energia van.
3/3 anonim válasza:
Volt már olyan, hogy egy külsőre teljesen átlagos férfi, aki amúgy nem is kimondottan az esetem, pusztán a kisugárzásával megborzongatott. De ezt nem lehet megmagyarázni, pont ez benne a lényeg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!