Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődött meg?
Figyelt kérdés
Július óta ismerkedés egy sráccal a neten. Elèggè furcsa a kommunikáció, mert ő vagy dolgozik, vagy otthon van dolga, ezèrt ritkán beszèlünk, van, hogy órákig tart míg visszaír egy üzenetet. Ezzel nem is lenne gondom, megèrtem hogy dolga van. Viszont van olyan is, hogy fent van hosszabb ideig, ès nem válaszol. Múlt hèten bezsèltünk arról, hogy vègre találkozhatnánk. Kèrdeztem, hogy mikor, amire azt válaszolta, hogy vagy ezen a hètvègèn vagy a következőn. Ez pont egy hete volt. Tegnap szokás szerint nem beszèltünk sokat, nem írt, nem válaszolt. Ma reggel pedig küldött egy üzenetet, hogy hol ès mikor találkozunk. Normális ez? Èn már elígérkeztem a nagymamának, segítenem kellett neki, mivel úgy gondoltam, hogy ha nem ír, akkor a randi nem èrvènyes. Most szerinte èn komolytalan vagyok, mert nem tartom magam a megbeszéltekhez. Holott semmit nem beszéltünk meg. Még annyi, hogy kb 70-80km van köztünk, kb félúton találkoztunk volna. Ezért az utazàlást is meg kellett volna oldják így kapásból, mert ő reggel ötkor eldöntötte, hogy ma legyen a randi. Jogosan sértődött meg? Kinek van igaza?
Én szépen leírtam volna neki hogy nem ez volt megbeszélve, olvassa vissza a beszélgetést. És ha megsértődik akkor ennyi volt. Kész. Nem szeretem azokat akik mindenféle érzelmi zsarolással próbálnak manipulálni (besértődik mert nem úgy alakul a dolog ahogy kitalálta) akikkel nem lehet normálisan kommunikálni (nem ez volt megbeszélve) és aki azt hiszi hogy az ő ötletei körül forog a világ.
2017. okt. 7. 14:29
3/12 A kérdező kommentje:
Én csak annyit írtam, hogy semmit nem beszéltünk meg, ezért nem volt mihez tartanom magam. Persze most is fent van, de nem ír vissza.
Hagyom a fenébe szerintem. Csak nehéz lesz, mert már kezdtem valamit érezni iránta
2017. okt. 7. 14:33
4/12 anonim válasza:
Ez hülye.
2017. okt. 7. 14:35
5/12 anonim válasza:
Alapból nem kellene komolyan venned olyan embert, akivel július óta ismerkedsz, és októberben jut eszébe találkozni. Pláne, hogy alig akar visszaírni neked...
2017. okt. 7. 14:40
6/12 A kérdező kommentje:
Ez igaz, de èn már csak ilyen vagyok.
Akartunk találkozni eddig is. Kb két hét után említette, ugyanez volt akkor is a helyzet. Mondta hogy a héten vagy a következőn eljön hozzám. Aztán többé nem esett szó róla. Csak tudnám miért vagyok ilyen naiv...
2017. okt. 7. 14:45
7/12 anonim válasza:
Nem foglalkozz vele. Nála csak jobbat találsz. Iránta semmit nem éreztél igazán. Csak annyira egyedűl vagy, hogy ennek a minimális "törődésnek" is fejethajtasz. Csak szórakozik veled.
2017. okt. 7. 15:30
8/12 A kérdező kommentje:
Nem foglalkozom vele többè. Ha szerinte egy szégyentelen szajha vagyok emiatt (idéztem)
2017. okt. 7. 15:34
9/12 anonim válasza:
Hányszor voltam ebben a cipőben... Egy valamit tanulj meg ha nem akarsz úgy járni mint én: aki akar tőled valamit és nem csak leszed a polcról annak gondja van arra is, hogy biztos tudjatok találkozni. Tervez, konkrét időpontot mondd és fixáljátok a dolgokat. Nem pár órával előtte veti oda, hogy na Cica pattanj. Nem kötelességed rá várni és úgy szervezni hogy indulni tudj amint elkiáltja magát.
Aki ennyire szórakozik az időddel és ennyire minden mindegy alapon működik annak el kell mondani, hogy magával szórakozzon ne veled.
Legközelebb meg ha akarsz találkozni valakivel akkor elsőnek meg kell rá adni az esélyt, hogy tudjatok is. Kérdezz rá mikor, és konkretizáld az időpontot és a helyszínt. Ha nem megy és ha mindig a majd megbeszéljüket kapod, a talánokat vagy mindig átteszitek, akkor kell otthagyni az illetőt és mással ismerkedni. Komolytalan emberekre ne pazarold az idődet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!