Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szinglik! Mennyi ideje nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szinglik! Mennyi ideje nincs barátotok/barátnődök?

Figyelt kérdés
Az előző kapcsolatotoknak miért lett vége? Nem rossz egyedül?
2010. máj. 28. 15:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A túlzott felelősség tudat vetett véget a kapcsolatunknak. 2 éve vagyok egyedül. 23/F
2010. máj. 28. 15:47
 2/12 anonim válasza:
Még sosem volt senkim :( 24/F
2010. máj. 28. 16:02
 3/12 anonim ***** válasza:
Fél éve lett vége, és a túlzott féltékenység miatt lett vége a kapcsolatnak.
2010. máj. 28. 16:10
 4/12 anonim ***** válasza:

8 hónap

16L

Tudom túl fiatalnak tűnök ehhez, de akkor vagyok teljes, ha megoszthatom valakivel az életem.

Nem olyan rossz, de néha már olyan jó lenne valaki, ha valaki mellettem lenne:)

2010. máj. 28. 16:20
 5/12 anonim ***** válasza:

Már volt ilyen kérdés.

Nekem 3 éve nincs, azelőtt se volt, 1 évig volt csak.

Nem voltam belé szerelmes , azért lett vége, hiába jöttünk ki jól mindenben.

Aki tetszik, az velem nem akar járni, senki se tudja miért. Vak szerencse.

2010. máj. 28. 17:08
 6/12 anonim ***** válasza:
2 hónapja, kialudt a tűz. 8 hónapos kapcsolat volt.
2010. máj. 28. 17:35
 7/12 anonim ***** válasza:

kb. 3 hónapja. Elhanyagolt én pedig kiléptem.

Nagyon rossz érzés egyedül lenni, de még mindig jobb így, mint olyanra vesztegetni a drága időt, akinek nem vagyok fontos.

2010. máj. 28. 17:48
 8/12 anonim ***** válasza:

2 éve lett vége, mert egy rib@nc volt a csaj

eleinte rossz volt, azóta megszoktam egyedül, sokkal több időm van magamra, nincs idegeskedés

volt előtte 4 barátnőm, ha akarnám, most is lehetne, de nincs olyan, aki megfogna, ne sietek sehova

2010. máj. 28. 18:03
 9/12 anonim ***** válasza:

2 honapja vagyok szingli. az elejen nehezebb volt az egyedullet es a bankodas miatt.

4 eves kapcsolat volt, az uj iranti kivancsisag, a valtoztatni akaras, es a sok kis hulye aprosag miatt lett vege.

21L

2010. máj. 28. 18:50
 10/12 anonim ***** válasza:

ja meg annyit h most nem kene kapcsolat, max nyilt kapcsolat, pl van egy sved srac akirol tudom h nem fog lekotni mivel o sem akarja h lekossek es a tavolsag miatt ritkan tudunk tal, nincs ertelme varni egymasra.

jo ujra flortolni, bulizni, ismerkedni. de annal tobb msot nem kell. szabad akarok lenni. meg akkor is ha sokszor rossz egyedul :(

2010. máj. 28. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!