Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Badoo-n mit akarhat az, aki semmit se ír magáról, de képeket feltölt?
El se hiszed, barátkozni. A badoo-n ilyen funkció is van. Szomorú, de sok ember mellől elkopnak a barátok és nehéz újakat találni....
B verzió, hármashoz keres igazából.
Ebből a hármas az tetszett! :D
Ezt el tudom, képzelni. Amúgy, a barátkozós leírhatná, sőt asszem az elején vmi ilyesmit meg is kell adni, bár aztán, hogy működik-e azt nem tudom. Amúgy a vicc az egészben, hogy ismerem őt, és nem gondolnám, hogy pont ott akarna barátkozni, egyszerűen az egész nem fér bele a személyiségébe...
Az is lehet, hogy csak viccből van fent, és trollkodik...
Rengeteg ilyen van én sem értem igazán...
Nekem az ugrott be amit írtak hogy 3 ashoz keresnek, illetve kiteszi a közös képet ha esetleg lebukna azt tudja mondani ,hogy jajj én csak beszélgetni akartam látod még a közös képünk is kiraktam mert szeretlek...
3ik verzió egófényezés lájkvadászat.
(Csak zárójelbe jegyezném meg 2 kollégám nőjét is megtaláltam badoon , na mondom hát ezek? Később kiderült az egyik félrekúrogatott, többek között egy másik kollégával is. A másik csaj sem lehetett különb ,bár őt nem ismertem személyesen , de ezek után bárkiről bármit feltételezek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!