Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan lányok, akik szeretnek világot látni, és meg is engedhetik maguknak?
Nekem egyik hobbim a világjárás, erre mindig szoktam félretenni. Évente olyan 2-3 utazás (+síelés) össze szokott jönni, csak ügyesen kell lecsapni a kedvező ajánlatokra.
Na most a legtöbb lány, akivel eddig összehozott a sors, vagy egyáltalán nem szeretett utazgatni, vagy jött volna, csak nem engedhette meg magának, tőlem pedig nem fogadta el, hogy meghívjam.
Én a leendő barátnőmmel szívesen elutaznék mondjuk ide:
vagy ide:
Szerintem, ez egyaltalan nem ritka. Akinek pedig igazan celja, annak az anyagiak sem jelentenek akadalyt. Ismerek olyan lanyt is, aki mindenhol keres valamilyen melot, amiböl fentartja magat, aztan tovabball, amikor ugy erzi.
Baratnöm is szivesen utazik/kirandul. Teny, hogy en föleg motorral szeretek, de örömmel teszek meg nagyobb tavolsagokat is. Több cuccot repülövel sem nagyon vihetnenk, es mivel ö tanar, ezert nyaron az idö sem akadaly. Sielni sajnos nem szeret, nekem pedig ebböl all lenyegeben a teli szezon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!