Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak még olyan lányok, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan lányok, akik szeretnek világot látni, és meg is engedhetik maguknak?

Figyelt kérdés

Nekem egyik hobbim a világjárás, erre mindig szoktam félretenni. Évente olyan 2-3 utazás (+síelés) össze szokott jönni, csak ügyesen kell lecsapni a kedvező ajánlatokra.

Na most a legtöbb lány, akivel eddig összehozott a sors, vagy egyáltalán nem szeretett utazgatni, vagy jött volna, csak nem engedhette meg magának, tőlem pedig nem fogadta el, hogy meghívjam.

Én a leendő barátnőmmel szívesen elutaznék mondjuk ide:

[link]

vagy ide:

[link]

2017. szept. 28. 13:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem mondom, hogy nem utaznék el 1-2 helyre szívesen, de inkább a hobbimra költök, ami ugyancsak költséges.
2017. szept. 28. 14:12
 12/14 A kérdező kommentje:
Én is fiatal vagyok, évente az egyik utazás az mindig családdal van, meg a szüleim régebben finanszíroztak több ilyet nekem, de úgy gondolom ez nem bűn, ha ők jó szívvel adtak. Most már mondjuk egy ideje a tőlük független útjaimat magam finanszírozom. Szerintem ez teljesen természetes és jó dolog, ha az embernek a szülei adnak erre, ha megtehetik, én is ha majd lesznek gyerekeim, szívesen fogok arra áldozni, hogy minél több helyre eljussanak, akár velem együtt, akár külön. Egyébként egy csomó országba tök olcsón el lehet jutni, a távoli kontinensek esetén is vannak kedvezményes lehetőségek, vagy pl. ott laknak rokonaim, akik meghívtak magukhoz, így a szállást nem kellett fizetnem.
2017. szept. 28. 14:13
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem, ez egyaltalan nem ritka. Akinek pedig igazan celja, annak az anyagiak sem jelentenek akadalyt. Ismerek olyan lanyt is, aki mindenhol keres valamilyen melot, amiböl fentartja magat, aztan tovabball, amikor ugy erzi.

Baratnöm is szivesen utazik/kirandul. Teny, hogy en föleg motorral szeretek, de örömmel teszek meg nagyobb tavolsagokat is. Több cuccot repülövel sem nagyon vihetnenk, es mivel ö tanar, ezert nyaron az idö sem akadaly. Sielni sajnos nem szeret, nekem pedig ebböl all lenyegeben a teli szezon.

2017. szept. 28. 14:28
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
akkor miért nem utazás közben csajozol? szerintem te nem is utazol annyit, mert akkor olyan körökben mozognál.
2017. szept. 28. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!