Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapsag a "fiatal" lanyok-hoz nem annyira hasonlo sokkal felnőttebb gondolkodású lanyt hol lehet találni? Jarok bulizni szórakozni de ezek a lanyok mind a penzre es az autókra mennek 23 éves vagyok es szeretnek egy komolyabb lányt találni magamnak?
Pl. kezdhetnéd azzal, hogy NEM bulikban ismerkedsz!!!!!
Járj komolyabb helyekre, ha komoly kapcsolatra keresel párt magadnak. Pl. önismereti, pszichológiai csoportokba, járj jógázni, vagy keress a hobbidnak megfelelő csoportokat.
Ne a másikat hibáztasd a saját h..lyeséged miatt, hanem inkább nézz magadba, minden kérdésre ott megtalálod a választ.
Lehet hogy rosszul fogalmaztam meg a kérdest elnézést kérek.
inkabb ugy tennem fel hogy hol talalok komolyabb lanyokat ezek a jóga stb. Dolgok jó ötlet de nem az en világom.
szeretek en rohadtul elni meg bele csapni a közepebe rockernek tartom magam így is öltözöm de ilyen helyekre nem hiszem hogy engem varnak persze maga az elképzeles nem rossz ment is a zöld pacsi
Könyvtár vagy hasonlókra gomdoltam,esetleg neten vagy nemtom... Egyébként ha a komoly helyekre nem akarsz menni,mert "nem a te világod" akkor hogy akarsz komoly lányt?
Még amit tudok ajánlani az pl egyetem,vagy igazából ha a szabadban is jó akkor parkok vagy valamiféle sportpálya.
Könyvtárba nem ismerkedni járnak az emberek, tudom, könyvtáros vagyok. :)
Bár lehet, hogy egy főiskolai / egyetemi könyvtárban, vagy egy fővárosi könyvtárban lehet ilyenről szó, ahol nagyobb a tömeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!