Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak még olyan lányok, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan lányok, akik szeretnek világot látni, és meg is engedhetik maguknak?

Figyelt kérdés

Nekem egyik hobbim a világjárás, erre mindig szoktam félretenni. Évente olyan 2-3 utazás (+síelés) össze szokott jönni, csak ügyesen kell lecsapni a kedvező ajánlatokra.

Na most a legtöbb lány, akivel eddig összehozott a sors, vagy egyáltalán nem szeretett utazgatni, vagy jött volna, csak nem engedhette meg magának, tőlem pedig nem fogadta el, hogy meghívjam.

Én a leendő barátnőmmel szívesen elutaznék mondjuk ide:

[link]

vagy ide:

[link]

2017. szept. 28. 13:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Persze. Mi is párommal évi 2-3 alkalommal utazunk külföldre, és havi szinten 1x kis-hazánkban is elkirándulunk valamerre.

Mi már tervezzük, hogy egy UAZ-zal hogy fogunk eljutni Szibériába, majd ha öregek leszünk. Ez egy 5-6 hónapos túra lesz.

2017. szept. 28. 13:37
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább azok vannak többségben, akik szívesen mennének, viszont nem engedhetik meg maguknak. Szomorú.
2017. szept. 28. 13:39
 3/14 anonim ***** válasza:
Vannak csak nekik te tul csoro vagy.
2017. szept. 28. 13:44
 4/14 anonim ***** válasza:

A másodikkal értek egyet.

L23

2017. szept. 28. 13:44
 5/14 anonim ***** válasza:
57%
Ha gondolod megadom a volt baratnom elerhetosegeit, egy utazasert barkivel osszejon.
2017. szept. 28. 13:45
 6/14 A kérdező kommentje:
#2 Igen, így van, sajnálom egyébként. Ezt már rengeteg lánnyal végigrágtam ismerkedésnél, amikor szóba került és szinte mindig ugyanazokat a szövegeket kapom meg: "Nagyon szeretnék eljutni ide, meg oda, de jó neked, hogy ilyen sok helyre eljutottál, sajnos nem engedhetem meg magamnak etc", ilyenkor mindig rossz érzés fog el, mintha bűntudatot kéne éreznem, h én megtehetem. Jobban szeretnék olyannal társalogni, aki hasonló helyzetben van mint én, és nem kell feszélyezve éreznem magam ha szóba kerül , h ki hol járt a világban.
2017. szept. 28. 13:45
 7/14 anonim ***** válasza:
37%
Én inkább mennék városokba, mint temgerpartra. Most Izlandra akarok nagyon elmenni.
2017. szept. 28. 13:47
 8/14 anonim ***** válasza:
Vannak, en mennek is meg 2-3 alkalmat meg is engedhetnek magamnak, de parom van es o mondjuk annyira nem maszkalos. Bar nem tudom, komolyan meg nem alltam ele, hogy na, X napon akkor utazzunk ide meg oda. Repulon sem ult meg, de mostmar tuti elrangatom valamerre, ha iden mar nem is, jovore tuti :D
2017. szept. 28. 13:49
 9/14 anonim ***** válasza:
88%

De gondolj bele, egy fiatal lánynak honnan lenne erre pénze?

Vagy a szüleitől kapja ajándékba, vagy prosti, mert még az orvos/jogász pályakezdő fizetések is alacsonyak.

2017. szept. 28. 13:50
 10/14 anonim ***** válasza:
6%

9# Van egy ugyfelszolgalatos ismerosom, aki majdnem minden masodik honapban elutazik valahova, nem tobb szazezres helyekre, de alapvetoen kontinensen belul rohadt olcson lehet utazni es AirBnB-n is baromi olcsok a szobak, ha beered a minimummal. (Ugyis csak aludni mesz oda es meg a legszarabb is sokkal jobb, mint valami olcso hostel.) Egy masik ismerosom dolgozik suli mellett de emellett meg otthonrol vegezheto gepes melokat is bevallal, alkalmikat (forditas leginkabb) es ebbol is bejon neki annyi, hogy allandoan utazgat. O pl meg otthon lakik a szuleivel, tehat neki mondjuk masra nem is kell a penz egyelore.

Ha nem a legluxusabb helyekre akarsz eljutni, akkor nagyon olcson ki lehet hozni az egeszet.

2017. szept. 28. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!