Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Akik nem engedhetik meg...

Akik nem engedhetik meg maguknak, hogy könyvet vegyenek, de szeretnek olvasni azok milyen módon olvasnak?

Figyelt kérdés

pl. könyvtár, ebook..stb

És milyen műfajokat kedveltek leginkább?

2014. nov. 15. 19:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem azt mondanám, hogy nem engedhetem meg magamnak, inkább sajnálom kidobni rá a pénzt, mikor a könyvtárból is kikölcsönözhetem. Általában könyvtározok (heti 1 alkalom), de néhány örök kedvencet megvettem (kb. 15 db), hogy bármikor elérhető legyen számomra.

16/L

2014. nov. 15. 19:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Sajnos a regények ma bődületesen drágák ahhoz a kevés kis szórakozáshoz képest, amit nyújtanak.

2500-4000Ft között van szinte minden új könyv ára. Szépen közgazdaságilag mondva nagyon rossz az ár-érték arányuk. Egyszerűen nem érnek annyit, szóval igen könyvtár és letöltés.

Tudományos, ismeretterjesztő könyveket, szótárakat ha tehetem megveszem, mert azt nem dobod félre egy olvasás után a regények többségével ellentétben.

2014. nov. 15. 19:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Könyvtár főképp, ha beszerezhetetlen, úgyis van ismerős, akinél e-bookban megtalálom (általában legálisan :) ). Nem is az, hogy nem engedhetem meg, hanem amennyit olvasok, mindet képtelenség lenne beszerezni (és felesleges is). A nagy kedvencek ott vannak a polcon, ugyanígy a szakkönyvek, amikre állandóan szükség van.

Műfajból változatos, most épp a spekulatív irodalom terén bővítem a műveltségemet, mert erősen hiányos.

2014. nov. 16. 02:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!