Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy lánynak tényleg jó azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lánynak tényleg jó azt éreztetni, hogy többeket érdeklem és hajtok még másokra?

Figyelt kérdés
Ezt valahol olvastam még régebben és nem tudom mennyire lehet e ennek hinni. Nem az a normális, hogy most éppen csak arra hajtok aki tetszik? Úgy értem nem első látásra hanem, ha már sokat beszélgettünk és jól kijövünk egymással.
2017. szept. 27. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Nem, lol. Gondolom valami hulye PUA hirlevelben olvastad. Ha valakin latom, hogy egy rakas lanyra nyomul, onnantol nem erdekel az illeto es az is lehet, hogy egy kis csiranak fogom tartani, ez a lanyok szamatol es a nyomulas tipusatol fugg. En nem fogok ugyanis mas lanyokkal versenyezgetni egy ferfi kegyeiert.
2017. szept. 27. 17:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezt pont nem a puában olvastam. Ezt egyik ismerősöm küldte amikor még semmilyen önbizalmam nem volt és levolt írva oda. Akkor is kérdőre vontam ezt, most meg még inkább hülyeségnek tartom. Anno egyik ismerősömnek mutattam megfogadta azokat a tanácsokat, mintha bibliát olvasott volna, hát nem úgy néz ki, hogy sikere lett volna belőle.
2017. szept. 27. 17:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de én nem venném komolyan azt, aki nem csak rám hajt, hanem másokra is. Főleg akkor nekem, ha ezek mellett lesütne róla az önbizalomhiány, akkor még azt is tudnám, hogy csak engem akar féltékennyé tenni.XD

21/L

2017. szept. 27. 17:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Azonnali szakítóindok, ha nem érzem, hogy én vagyok az egyetlen aki érdekli.
2017. szept. 27. 18:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Jaj, dehogyis jön be.

HA érdekelsz valakit, érdekled és kész.

HA meg nem, akkor meg tudod mi történik ilyenkor?

HA kell a külső megerősítés, ekkor lép érvénybe az EGÓ, és akkor egy ideig még tényleg érdeklődhet irántad, de ebből valószínűleg nem lesz semmi ( csak az egója játéka, hogy ő kelljen valakinek)

Komolyan végignéztem ezt egy barátnőmnél, a fenti esetet, és akkor láttam, hogy jéé, ilyen tényleg van! :D

(Le akarta a koptatnia srácot, majd történetesen a srác nem kereste, erre még ő lett felháborodva. Perzse nem lett semmi, mert ez csaka sérülékeny kis egó volt) :D

Másrészt nálam is volt, hogy egy csajozó beállítottságú nagyszájú pasi betalált rendesen. (Nem érdekelnek az ilyenek)

Ő is előhúzta később a mással foglalkozom dolgot, de tőlem pl semmi reakciót nem kapott, simán mással foglalkoztam én is. (Persze később már megint mellettem kötött ki a társaságban valahogy)

Szóval hülyeség.

N

2017. szept. 27. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!