Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánynak tényleg jó azt éreztetni, hogy többeket érdeklem és hajtok még másokra?
Nem tudom, de én nem venném komolyan azt, aki nem csak rám hajt, hanem másokra is. Főleg akkor nekem, ha ezek mellett lesütne róla az önbizalomhiány, akkor még azt is tudnám, hogy csak engem akar féltékennyé tenni.XD
21/L
Jaj, dehogyis jön be.
HA érdekelsz valakit, érdekled és kész.
HA meg nem, akkor meg tudod mi történik ilyenkor?
HA kell a külső megerősítés, ekkor lép érvénybe az EGÓ, és akkor egy ideig még tényleg érdeklődhet irántad, de ebből valószínűleg nem lesz semmi ( csak az egója játéka, hogy ő kelljen valakinek)
Komolyan végignéztem ezt egy barátnőmnél, a fenti esetet, és akkor láttam, hogy jéé, ilyen tényleg van! :D
(Le akarta a koptatnia srácot, majd történetesen a srác nem kereste, erre még ő lett felháborodva. Perzse nem lett semmi, mert ez csaka sérülékeny kis egó volt) :D
Másrészt nálam is volt, hogy egy csajozó beállítottságú nagyszájú pasi betalált rendesen. (Nem érdekelnek az ilyenek)
Ő is előhúzta később a mással foglalkozom dolgot, de tőlem pl semmi reakciót nem kapott, simán mással foglalkoztam én is. (Persze később már megint mellettem kötött ki a társaságban valahogy)
Szóval hülyeség.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!