Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a hobbijaim, amikről órákat tudnék mesélni, nem érdekesek a nők számára? Változtassak az életemen, életmódomon, hogy jobban felkeltsem az érdeklődést ismerkedéskor?
Tőzsdézem, makettezek, sportlövő vagyok (van itthon igazi, éles fegyverem páncélszekrényben), horgászom. És ezek nem olyan hobbik, amikről a nők sokat szeretnek hallani ismerkedéskor, pedig szabadidőmben ezekkel rengeteget foglalkozom.
Vannak barátaim akik sportolnak (valamilyen testmozgásos sportot), zenélnek vagy sokat utazgatnak és ők ezerszer könnyebben felkeltik az érdeklődést a nőkben.
A lényeg, hogy már nagyon gondolkoztam, hogy nekem is valami újat kellene elkezdenem.
Nem vagyok full szerencsétlen. Először 18 évesen láttam puncit, voltam már egy kézen pont megszámolható számú nővel és év elején ért véget egy 2 éves kapcsolatom. Csak hogy el tudjatok helyezni. Külsőre is azt mondom a szerencsésebbek közé tartozom inkább. De ismerkedéskor nagyon észre veszem, hogy a legtöbb nőt nem érdeklik azokkal a fajta témákkal kapcsolatos sztorik, amik nekem vannak. (Ellentétben sportoló, zenélő, világutazó barátaimmal.) Gondoltam hogy nekem is bele kellene vágni ilyenekbe.
28/f
Ez az oldal rossz kérdezésre.
Ha leírom 20 sorban a dolgaimat, akkor azt mindenki könnyen félreérti.
Ha leírom 200 sorban, akkor azt senki nem olvassa el.
21: Olyan vagyok, amit leírtál és amilyen te magad is vagy, csak nem akartam a leírásban erre külön bekezdést szánni. Nézd meg hogy az előző oldalon is mennyit magyarázkodtam, amiket ha mindet már a leírásba rakok, akkor senki nem válaszol a kérdésre, mert olyan hosszú lett volna.
Igen, valami hasonlót akartam kihozni én is a dologból, hogy megette a fene az egészet, ha attól kell érdekesnek lenni, hogy mi a hobbija egy embernek. Én pl sose beszélek a hobbimról (az olvasásról vagy filmnézésről direktben elég nehéz), de minden másról bármit/bárhogy/bármikor.
Figyu, én 62 F-ként is menekülök mindenkitől, aki órákat beszél saját magáról - annyira azért nem te vagy a világközepe.
Gondolom, szegény nő meg szóhoz se juthat.
Azt gondolnám, egy önimádó, egoista s_ggfej vagy erősen beszűkült gondolkodással.
Lehet,hogy az általad említett nők is így látják
18-as voltam. Figyi, kérdező, kezdelek egyre kevésbé érteni, pedig szeretnélek. Bár tényleg nem olvastam el itt minden kommentedet és a többiekét se, csak helyenként.
De volt, ahol azt írtad,hogy érdekesen, szórakoztatóan tudod előadni magad.
Én valahogy nem értem, hol csúszik el nálad a dolog (nálam pl jelentős akadály, hogy sajnos falun élek, ás tősgyökerese se vagyok itt). Bár nem ismerlek, de próbálok a pár, általam elolvasott kommentedből összerakni a képet.
Egyszerűbb tehát, ha legalább részben kitérek arra, én hogyan közelítek nőkhöz, kommunikációs vonatkozásban. Először is: metakommunikáció, testbeszéd, a nő testének finom érentése, eleinte nem bizalmas testtájakon, és csak finoman, gyengéden. Figyelem a nonverbális reakcióit.
Beszédtéma: keresek a nővel közös témát. Nem igazán értem, mit kell ezen ragozni. Ha nincs közös téma, akkor esetleg megpróbálom megismerni, esetleg megkedvelni valamelyik hobbiját a nőnek, ha ez nem megy, akkor ágyő,
nem egymásnak lettünk teremtve, hacsak nem dugócimborának maximum.
Most csak ennyit erről, hogy ne ragozzam túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!