Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a hobbijaim, amikről órákat tudnék mesélni, nem érdekesek a nők számára? Változtassak az életemen, életmódomon, hogy jobban felkeltsem az érdeklődést ismerkedéskor?
Tőzsdézem, makettezek, sportlövő vagyok (van itthon igazi, éles fegyverem páncélszekrényben), horgászom. És ezek nem olyan hobbik, amikről a nők sokat szeretnek hallani ismerkedéskor, pedig szabadidőmben ezekkel rengeteget foglalkozom.
Vannak barátaim akik sportolnak (valamilyen testmozgásos sportot), zenélnek vagy sokat utazgatnak és ők ezerszer könnyebben felkeltik az érdeklődést a nőkben.
A lényeg, hogy már nagyon gondolkoztam, hogy nekem is valami újat kellene elkezdenem.
Nem vagyok full szerencsétlen. Először 18 évesen láttam puncit, voltam már egy kézen pont megszámolható számú nővel és év elején ért véget egy 2 éves kapcsolatom. Csak hogy el tudjatok helyezni. Külsőre is azt mondom a szerencsésebbek közé tartozom inkább. De ismerkedéskor nagyon észre veszem, hogy a legtöbb nőt nem érdeklik azokkal a fajta témákkal kapcsolatos sztorik, amik nekem vannak. (Ellentétben sportoló, zenélő, világutazó barátaimmal.) Gondoltam hogy nekem is bele kellene vágni ilyenekbe.
28/f
Jesszus.. A hobbi nem azért van, hogy a nőket lenyűgözd vele. Mindenkinek vannak hobbijai, nem kell feltétlenül hatalmas érdeklődést mutatni a másik hobbija iránt, csak elfogadni, hogy ő ezt szereti. Én se hallgatok szivesen olyan témát, ami nem érdekel. Az, hogy egy randin nekem valaki órákat beszéljen egy olyan dologról, ami abszolút nem áll közel hozzám nekem sem pálya. Meg lehet említeni, de nem órákig.
A hobbi teljesen másodlagos, nem kellene befolyásolnia a kapcsolatot. Ha eseleg érdekli, akkor elmegy veled horgászni, ha nem akkor nem.
Ez meg amúgy hülyeség, hogy nincs olyan nő akit ezek érdekelnek. Én pl imádok horgászni, sátrazni, vízparton lenni, a fegyvereket is imádom. Előbbit párom szerettette meg velem, utóbbit én vele. De ha nem szeretné ezeket, akkor is vele lennék. Csak amíg ő horgászik, én elmennék lövöldözni kicsit. Ennyire egyszerű.
Teljesen mindegy, mi a hobbid kb. Csak legyen valami.
Ráadásul engem pl a "gyúrni járok" sem kötne le jobban, de tőzsdézés pl érdekesebben hangzik. Sőt, a sportlövészetet én is kipróbálnám.
Magyarul rossz helyen kopogtatsz, biztos, hogy nem a hobbikkal van a baj, hogy "nem elég érdekesek", ez hülyeség.
Ahogy írták, nyilván ne kezdj bele kisregényekbe amik 2 órás előadásokba mennek át..
Légy te is érdeklődő, kérdezz, és tudj a hobbidon kívül másról is megnyilvánulni.
26N
11:
Amit a 10-es válaszban leírtam, az mind igaz a te válaszodra is. Olvasd el.
13:
Köszi, de tudom hogy kell ismerkedni. Tényleg nem vagyok annyira elveszett, eddig is az utóbbi 10 évből kb 8-ban mindig volt nő az életemben.
14:
Neked is mondom és a többieknek is. Nem is tartom magam extrém beszédesnek. Nem nyomom el a másikat. Figyelek arra, hogy beszélgetéskor mindig meglegyen egy 40-60 vagy 60-40 arány abban, hogy a két fél mennyit beszél. És abból általában nők mellett én a 40 vagyok (amivel semmi bajom).
15:
Én is meghallgatom a másik hobbijait, még ha az csak sorozatozás vagy internetezés is. Meghallgatjuk egymás dolgait. Megismerjük egymást. Megismerjük egymás életét. Ennek ez is része.
"Először 18 évesen láttam punci"
Tévedés, először születésedkor láttál, de pl van szűz 30 éves férfi ismerősöm, aki már tizenévesen látott puncit, amikor a húgát pelenkázta.
Komolyra fordítva, te mennyire érdeklődsz az aktuális kapcsolataid hobbijai iránt?
Nem kötelező rajongani bármiért, de egy kapcsolat egyik lényegi eleme: megismerni a másik lelkivilágát, szokásait, hobbijait, és előbb-utóbb lesz közös pont.
"Ha elkezdesz mesélni a hobbidról, a legtöbb nő azon kezd el gondolkodni, hogy ő most csak biodíszletnek ül-e ott, hogy fényezze a egódat"
Ahelyett, hogy az övét fényeznéd, ami férfiként minimum kötelességed... haha :D
18: A lányok felének a hobbija a sorozatozás, filmezés, internetezés; házon kívül meg a barátokkal találkozás és bulizás, vásárolni menés. Szóval most vicc vagy bántás nélkül mondom, hogy ez miatt sokan nem is tudnak semmit mondani ezeken kívül.
Akinek más, azokról szívesen beszélek. Legyen szó sportról, zenélésről, vagy bármi másról. A legutóbbi barátnőm pl rajzolt és amatőr színész volt. (Munkája teljesen más volt)
Hidd el nem csak velem, de a VILÁGON nem volt még olyan, hogy egy férfinak tetszett egy nő, de aztán a nő valami unalmasat mondott és a férfi emiatt abbahagyta az ismerkedést :D Ismerkedéskor egy férfi már a legelején tudja, hogy mit akar. A nőre kell várni, hogy eldöntse, hogy ő is azt akarja-e, amit a férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!