Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezzel a viccel levehetem a lányt a lábáról?
Szóval, ma délután megyünk pizzériába, és kaja közben el akarom sütni a csajnak azt a poént, hogy "Kossuth rádió, fél hét, ÍREKET mondunk: John Lennon, Alfred Hitchcock, Sean Connery, Wayne Rooney...".
Értitek? Nem híreket, hanem íreket! XDXD Áh, azt érzem, hogy elememben vagyok, és nyerő leszek a bigénél. XD Szerintetek? :D
Isten mentsen meg a humorodtól.
Szerintem ezzel mindent el is mondtam.
És ha bigének neveznél, kiverném a fogad. :/
Na, jövőhétre tettük át a talit, mert fáj a feje, szóval még ötletelhetünk, gyíkarcok! :D
Most az jutott eszembe, hogy veszek neki egy pár zoknit, mert a csajok úgyis szeretnek öltözködni, és randi közben előveszem, a mutatóujjam a kezem elé teszem, és azt mondom neki, hogy "Pszt! Ez egy titok zokni! Maradjunk köztünk!"XD
Óriási!!XDXD Értitek???:D Titokzokni!!XD Jajj, annyira király vagyok gyerekek!:D
Na, jövőhétre tettük át a talit, mert fáj a feje, szóval még ötletelhetünk, gyíkarcok! :D
Most az jutott eszembe, hogy veszek neki egy pár zoknit, mert a csajok úgyis szeretnek öltözködni, és randi közben előveszem, a mutatóujjam a szám elé teszem, és odasúgom neki, hogy "Pszt! Ez egy titok zokni! Maradjunk köztünk!"XD
Óriási!!XDXD Értitek???:D Titokzokni!!XD Jajj, annyira király vagyok gyerekek!:D
Hát tudod...
Nem szeretem a lúzer szót, de annyira illik rád, hogy lehetetlen kihagyni.
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy még életedben nem "hódítottál meg egyetlen bigét" sem.
Ez önmagában nem lenne szégyen, vannak ilyenek, nem is kevesen. Esetleg önhibájukon kívül.
De olvasva a kérdést és a hozzászólásodat, nem csodálkozom.
Nőj fel, az Istem szerelmére! 31 éves vagy, nem 12!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!