Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ezzel a viccel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezzel a viccel levehetem a lányt a lábáról?

Figyelt kérdés

Szóval, ma délután megyünk pizzériába, és kaja közben el akarom sütni a csajnak azt a poént, hogy "Kossuth rádió, fél hét, ÍREKET mondunk: John Lennon, Alfred Hitchcock, Sean Connery, Wayne Rooney...".

Értitek? Nem híreket, hanem íreket! XDXD Áh, azt érzem, hogy elememben vagyok, és nyerő leszek a bigénél. XD Szerintetek? :D

2017. szept. 22. 11:32
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Én egyébként nevetnék rajta, szerintem jó poén. Azt már nem értékelném annyira, hogy bigének vagyol nevezve.
2017. szept. 23. 12:07
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

Isten mentsen meg a humorodtól.

Szerintem ezzel mindent el is mondtam.

És ha bigének neveznél, kiverném a fogad. :/

2017. szept. 23. 13:27
 33/40 A kérdező kommentje:

Na, jövőhétre tettük át a talit, mert fáj a feje, szóval még ötletelhetünk, gyíkarcok! :D

Most az jutott eszembe, hogy veszek neki egy pár zoknit, mert a csajok úgyis szeretnek öltözködni, és randi közben előveszem, a mutatóujjam a kezem elé teszem, és azt mondom neki, hogy "Pszt! Ez egy titok zokni! Maradjunk köztünk!"XD

Óriási!!XDXD Értitek???:D Titokzokni!!XD Jajj, annyira király vagyok gyerekek!:D

2017. szept. 23. 13:43
 34/40 A kérdező kommentje:
Amúgy köszcsike nektek az eddigi gondolataitokért! :))
2017. szept. 23. 13:44
 35/40 A kérdező kommentje:

Na, jövőhétre tettük át a talit, mert fáj a feje, szóval még ötletelhetünk, gyíkarcok! :D

Most az jutott eszembe, hogy veszek neki egy pár zoknit, mert a csajok úgyis szeretnek öltözködni, és randi közben előveszem, a mutatóujjam a szám elé teszem, és odasúgom neki, hogy "Pszt! Ez egy titok zokni! Maradjunk köztünk!"XD

Óriási!!XDXD Értitek???:D Titokzokni!!XD Jajj, annyira király vagyok gyerekek!:D

2017. szept. 23. 13:50
 36/40 anonim ***** válasza:
Neked valami társadalmi problémád van? Vannak barátaid volt már barátnőd? Bárki viccesnek találta ezeket? Legyél inkább komoly ezzek ultra szar viccek.
2017. szept. 23. 14:03
 37/40 anonim ***** válasza:

Hát tudod...

Nem szeretem a lúzer szót, de annyira illik rád, hogy lehetetlen kihagyni.

Van egy olyan sanda gyanúm, hogy még életedben nem "hódítottál meg egyetlen bigét" sem.

Ez önmagában nem lenne szégyen, vannak ilyenek, nem is kevesen. Esetleg önhibájukon kívül.

De olvasva a kérdést és a hozzászólásodat, nem csodálkozom.

Nőj fel, az Istem szerelmére! 31 éves vagy, nem 12!

2017. szept. 23. 14:34
 38/40 anonim ***** válasza:
De fárasztó vagy. Van egy hozzád hasonló ismerősöm, kb 20 perces beszélgetés után kivagyok, annyi marhaságot összehord. Az ilyen tréfarépát zabálókkal sose tudtam mire menni. (Ha csak trollkodsz, akkor is kiba fárasztó vagy.)
2017. szept. 23. 16:57
 39/40 anonim ***** válasza:
A bigéd szerintem olvasta itt a kérdésedet és a hozzáfűzött kommentjeidet, ezért inkább kamu indokkal (fejfájás) elhalasztotta a talit, hogy egérutat nyerjen, legalább egy kis időre.
2017. szept. 23. 18:44
 40/40 anonim ***** válasza:
100%
Épp azt akartam írni, hogy szerintem a jövő héten, sőt az elkövetkezendő hónapokban is egyfolytában fejfájásai lesznek...
2017. szept. 23. 18:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!