Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik figyelem ti hogy vennétek le a lábáról azt a nőt, akit megszeretnétek ismerni, hóditani?
Figyelt kérdés
A mai világban sajnos már nyoma veszett az igazi udvarlásnak, pedig szerintem mi nők, ezt nagyon nagyra értékeljük.. :)2014. nov. 14. 20:31
1/11 anonim válasza:
Megemelném függőlegesen felfelé úgy, hogy a lába ne érje a földet.
2/11 anonim válasza:
Szerintem meg nem. Normális pasi normálisan udvarol :D
3/11 anonim válasza:
én vennék neki rózsát.. kedvenc csokiját ..:)
még nem volt barátnőm .. ezért alig várom hogy mosolyt csaljak az arcára akár ki is lesz :)
4/11 anonim válasza:
Ugyan dehogy értékelitek ti nagyra.Legalább ne hazudjatok.
5/11 anonim válasza:
Nem veszett nyoma az igazi udvarlásnak,csak azok a srácok akik tudnak is udvarolni,vagy rájönnek,hogy felesleges a mai világban,ők a többség.Vagy például akik valóban tudnak,pontosabban tudnának udvarolni,na őket észre sem veszitek az életben,mert csak az számít,hogy helyes-e vagy sem az illető.Akkor mit vártok?Ha megteheti,és körülugrálja őt 100 nő alapból,akkor minek törje magát ilyenekkel?És az a baj,hogy saját magatoknak generáljátok.Ha nem csak a külső számítana,még találnátok is olyat,aki mondjuk tudna is udvarolni nektek... Értékelitek ti ezt a nagy francokat... ha nem helyesnek születik az ember,akkor esélyt sem kap a nőktől,akkor mégis hogyan vagy kinek udvarolhatna? Ennyit erről...
6/11 anonim válasza:
Amint egy nő udvarolni kezd, a szokásos baromsággal mint virág, csoki meg ital meg fa*om tudja még mi, rögtön bekerül a barátzónába.Ezt te is jól tudod.
A nők mást mondanak mint amit éreznek vagy tesznek.
7/11 anonim válasza:
Bocsánat, amint egy férfi udvarolni kezd.Javítva.
9/11 anonim válasza:
Egyik se ér annyi, hogy én erőfeszítést tegyek miattuk.
"az igazi udvarlásnak, pedig szerintem mi nők, ezt nagyon nagyra értékeljük"
ja, csak nem mindegy, hogy kitől kapjátok. Míg az egyik félnek le kellene vágnia a fél karját, a másiknak elég egy "helló cica" mondattal indítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!