Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ferfiak figyelem! Csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak figyelem! Csak a sex-et akart? Meddig kepes elmenni egy ferfi? L/22

Figyelt kérdés
Megismerkedttem 1 honappal ezelott nalam 18 evvel idosebb ferfi egyennel.. (Nagyon elfoglat uzlet emberrol van szo.).Ez idon bellul minden 3. nap talalkoztunk tobbszor intim helyzetbe is kerultunk de sex nem volt.....3 nappal ezelott meg tortent koztunk a sex.Nem keresett igy hat kerestem en tegnap este.Nagyon orult a hangomnak (+ meg kerdezte mert nem hivtam eddig.) Kert egy randit a mai napra es mondta h komolyan beszelni akar velem.Felhivtam es mondta, hogy nem er ra mert kozbe jott valami a munkajaval kapcsoltba, es holnapra tette.Lehet le akar razni ezzel a dumaval?????csak sex-et akart???
2014. szept. 18. 22:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
melletted vagy 10 ilyen van,kire mennyi idő jut. :)
2014. szept. 18. 22:26
 2/12 anonim ***** válasza:
Szia,igen csak arra kellettek,és családja van neki,azért nem ért rá!Szerintem egy egyértelmű!Ha akarsz egy szakembert ebben a témában írj privibn
2014. szept. 18. 22:26
 3/12 anonim ***** válasza:
Valószínű csak azt akart (vagy akar még mindig).
2014. szept. 18. 22:27
 4/12 A kérdező kommentje:
Oke erveljetek! Mibol lehet ki szurni?
2014. szept. 18. 22:34
 5/12 anonim ***** válasza:
De ha amúgy is elfoglalt üzletemben, akkor nem meglepő, ha nem mindig ér rá és le kell mondania egy találkozót, nem?
2014. szept. 18. 22:36
 6/12 anonim ***** válasza:
Lehet nem volt jó a szex. Ha az lett volna lehet ma is akarta volna, azért a szöveg.:D Vagy ma valaki mással van/volt.:D
2014. szept. 18. 22:36
 7/12 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, de válaszolnék ha nem baj.

Bármeddig képesek elmenni a szexig. De van olyan is aki 1-2 találka után feladja. Az eseted elég tipikusnak tűnik, de lehet hogy holnap megjelenik. Majd írj, hogy mi lett.

2014. szept. 18. 22:42
 8/12 A kérdező kommentje:
Szerintetek nem gaz ha ra irok egy sms-t azzal h nem kell hulyitenie meg mondhatja a frankot !azt legalabb nem stresszelem magam..amugy koszonom mindenkinek a tanacsokat:-)
2014. szept. 18. 22:45
 9/12 anonim ***** válasza:
90%
Miért futsz utána,Megkérdezhetem?Légy már büszke,pláne hogy egy jó csaj vagy,legyen tartasod
2014. szept. 18. 22:48
 10/12 A kérdező kommentje:
Jogosssss
2014. szept. 18. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!