Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezzel a viccel levehetem a lányt a lábáról?
Figyelt kérdés
Szóval, ma délután megyünk pizzériába, és kaja közben el akarom sütni a csajnak azt a poént, hogy "Kossuth rádió, fél hét, ÍREKET mondunk: John Lennon, Alfred Hitchcock, Sean Connery, Wayne Rooney...".
Értitek? Nem híreket, hanem íreket! XDXD Áh, azt érzem, hogy elememben vagyok, és nyerő leszek a bigénél. XD Szerintetek? :D
2017. szept. 22. 11:32
21/40 anonim válasza:
Hát kérdező alattam a Rajna...
23/40 anonim válasza:
Járj el MC1R-hez tanulni inkább.
24/40 anonim válasza:
Hallod te is voltál x-factor válogatón?
Esetleg benne leszel a Tv-ben?
25/40 anonim válasza:
Ha mázlid lesz és a hölgy ne adj' Isten fél szemére vak, akkor el tudod sütni a 'Szép szemednek nincsen párja' ízléses viccet. Értékelné az biztos és levenne a lábadról.
26/40 anonim válasza:
De akkor tényleg íreket mondj. Mert a felsoroltak nem azok.
27/40 anonim válasza:
Rohadt kínos lesz, és még ha mellé azt is hiszed, hogy nyerő vagy a "bigénél" elástad magad végérvényesen. A legtöbb ember nem is tudja, hogy ezek az emberek Írek.
28/40 anonim válasza:
Azért nem, mert angolok vagy skótok. Az, hogy vannak esetleg ír felmenőik, nem ér.
29/40 anonim válasza:
Ha 31 évesen csak ilyen hódítási ötleteid vannak, az már régen rossz.
Hacsak nem egy 13 éves "bigével" randizol, az meg már más kategória.
Normális, érett nő talán udvariasan mosolyog egy ilyen kamaszviccen, de hogy erre behódoljon...
Hol élsz te?
30/40 anonim válasza:
Ha ilyen humorom lenne, addig futnék, míg el nem hagynám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!