Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezzel a viccel levehetem a lányt a lábáról?
Szóval, ma délután megyünk pizzériába, és kaja közben el akarom sütni a csajnak azt a poént, hogy "Kossuth rádió, fél hét, ÍREKET mondunk: John Lennon, Alfred Hitchcock, Sean Connery, Wayne Rooney...".
Értitek? Nem híreket, hanem íreket! XDXD Áh, azt érzem, hogy elememben vagyok, és nyerő leszek a bigénél. XD Szerintetek? :D
Az már nyögve nyelős, ha előre gyártod a dolgokat.
Mindig, az adott pillanatnak megfelelő dolgokat kell mondani. Ismered régebb óta és vevő az ilyenre, akkor oké. Kezdődő ismerkedésnél, nem állnák ilyennel elő.
Csak bele ne gabalyodj a 'poénba!'
21/L
Hát "bigénél" talán:)
Ennél többet nem mondhatok ...esetleg
-Tudod -e hol lakik a részegember?
-Az üveghegyeken túl...
____
- Mit vet a kövér paraszt?
-Jó nagy árnyékot...
___
Hol lakik a legtöbb cukiság?
Arizónában.
___
Mit kér a szőke nő a svédasztalnál?
Tolmácsot.
___
és
Miért van az óra a fazékban?
- mert fő a pontosság.
......................................
Jah' ha valakit "levettem a lábáról az szóljon...
-Vagy örökre tartsa titokban:D
Nem rossz. Egyik haverom hasonlót produkált egy cukrászdába: nézte az étlapot, majd elkezdte mondani- Juhász Gyula: Tiszai csönd. És elmondta a verset.
Mondanom sem kell a pincérek már pisáltak a röhögéstől.
Egy próbát megér.
Én felröhögtem. Szerintem dobd be.
Amúgy az Arizóna is tetszett
Akkor már mondhatnál olyan íreket, akikről a hülye is vágja és nem kell wikizni.
Liam Neeson, Colin Farrell, Kenneth Branagh, Sinead O'Connor, Dylan Moran, Saoirse Ronan
Ezeket még ismerni sem kell, a nevükről ordít, hogy írek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!