Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nő otthagyta a napköziben zárásig a gyerekét, hogy velem legyen, szexelhessen. Eléggé elment a kedvem tőle, szerinted jogosan?
Én 32 vagyok, ő 34 és van egy nyolc éves kisfia. A harmadik randink délután volt, amin először sétáltunk, aztán fagyiztunk, majd ittunk egy-egy pohár bort és felmentünk hozzá, miután mondta hogy egyedül van.
Szexeltünk párszor, aztán este hatkor látja a telefonján, ami némítva volt, hogy már többször hívták a suliból, hogy már a portás vigyáz a srácra, mert mindenki hazament. És akkor mondta, hogy "hoppá" és felöltöztünk, elköszöntünk egymástól és ő ment a gyerekéért, én pedig haza. Azt hittem az apuka vagy nagyszülő megy ma érte, vagy ilyesmi. (Amik gyakran előfordulnak, szerencsére nem maradt egyedül a gyerekkel azt mondta.)
Na ez most eléggé elvette a kedvem a vele való ismerkedéstől. A randikon pedig olyan jókat beszélgettünk, jól megértettük egymást.
De, igenis elítélem! Majd ha elfelejtettem egyszer is, hogy elhozzam a gyerekemet, akkor jövök hamut szórni a fejemre.
Láttam én is olyat, amikor az ovis korú gyereket ott felejtette anyuka a Tescoban, és mi vártunk vele egy órát, mire észrevette. A kicsi azt nem tudta megmondani, hol lakik. Biztos azért, mert sokat foglalkozik vele anyuka, csak egyszer rossz napja volt.
Megdöbbentő, hogy ilyen sokan tekintik természetesnek, hogy az anya elfelejtkezik a gyermekéről. :(
Ugye, nektek nincs?
Kösz az eddigi válaszokat!
Mindentől függetlenül: Nem harmadszor terpeszett nekem, hanem ez volt a harmadik randevúnk 2 hét alatt, mióta először találkoztunk és most feküdtünk le egymással először.
22.
Úgy értettem, hogy aznap terpesztett neked háromszor.
25.
Nem mackóba járok a gyerekért, dolgozom is mellettük, nem foglalkozom más anyukákkal, jóban vagyok velük. A gyerekeim nem frusztráltak, az apukájukkal elég lazán neveljük. De tudod amikor vár engem és kéri, hogy én legyek az első, hát a szívem szakadna meg, hogy egy numera fontosabb, mint ő. Bár a párommal jó a szexuális életünk, úgyhogy lehet csak nem tudom, hogy milyen kiéhezve lenni. Amúgy anyuka akkor is hanyatt tudta volna vágni magát, amikor épp apuka vagy a nagyszülők vigyáznak a gyerekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!