1-1,5 évesen jobban érezné magát bölcsiben/családi napköziben?
Bár én bölcsi párti vagyok, de úgy gondolom,amit írtak,hogy az ő korában valószínűleg addig élvezi, amíg anya ott van, vagy max. egy órára nélküled.
Bár nem mindegy mert egy 1 és egy másfél éves gyerek között van ugye fél éve, ami az ő korukban eléggé mérvadó. Másfél évesen már el tudom képzelni,hogy bölcsiben ellene vagy csanában, 10-12 hónaposan még nehezebben.
A fiam is imádta a babaprogramokat, játszóházat, aztán másfél évesen beadtam magánbölcsibe munka miatt, és - mivel ott már nem voltam - olyan szorongásos lett, hogy teljesen kifordult magából, egész nap csak sírt, még itthon is, aludni nem tudott, így mi feladtuk a bölcsit, hiába a kis létszám, a meseszép környezet, és a rettentő kedves gondozók... szerintem meg a másfél év pont a legnehezebb, legrosszabb életkor bölcsi szempontjából, hisz már felfogja, hogy anya otthagyta valahol, de azt nem érti még meg, hogy megyek is érte...
Én nagyon bánom, hogy akkor így belegázoltunk a kis lelki békéjébe...
Szerintetek lehet, hogy ilyen korban jobban vágyik gyerekek társaságára, mint az anyjára?
Nem, nem vágyik ilyesmire:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!