Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nő otthagyta a napköziben zárásig a gyerekét, hogy velem legyen, szexelhessen. Eléggé elment a kedvem tőle, szerinted jogosan?
Én 32 vagyok, ő 34 és van egy nyolc éves kisfia. A harmadik randink délután volt, amin először sétáltunk, aztán fagyiztunk, majd ittunk egy-egy pohár bort és felmentünk hozzá, miután mondta hogy egyedül van.
Szexeltünk párszor, aztán este hatkor látja a telefonján, ami némítva volt, hogy már többször hívták a suliból, hogy már a portás vigyáz a srácra, mert mindenki hazament. És akkor mondta, hogy "hoppá" és felöltöztünk, elköszöntünk egymástól és ő ment a gyerekéért, én pedig haza. Azt hittem az apuka vagy nagyszülő megy ma érte, vagy ilyesmi. (Amik gyakran előfordulnak, szerencsére nem maradt egyedül a gyerekkel azt mondta.)
Na ez most eléggé elvette a kedvem a vele való ismerkedéstől. A randikon pedig olyan jókat beszélgettünk, jól megértettük egymást.
Hát ez azért gáz. Nekem is elment volna tőle a kedvem.
Én egyszer az oviban maradtam az utolsó, vártam anyukámat és nem jött-nem jött... Már ott sírtam, hogy biztos elfelejtett, itthagyott egyedül, miért nem jön már?? Baleset érte??
Igaz, kisebb voltam, de tudom milyen érzés. Máig nem tudom miért késett, de ha arra gondolok, hogy ő vígan szexelget, amíg én kétségbeesetten sírok, hogy a szeretett anyukám miért nem jön értem... Hát elég rossz belegondolni. (Valószínűleg meló miatt késett, de az az érzés amit akkor éltem át máig bennem van.)
Szóval lehet csak a másik oldal rossz emléke, de én elég nagyot csalódnék a nőben.
Szentté ne avassuk anyukát egyből?!
Nekem a kicsi ovis volt, a nagy sulis, mikor válás után elkezdtem randizgatni.
Soha nem felejtettem volna őket a napköziben. Nem arról van szó, hogy zárásig ott maradt, hanem zárás után!
Igenis meg KELL oldani, hogy vagy valaki elhozza, vagy akkor randizni, ha nem kell időre menni a gyerekért.
Egy 8 éves pedig igenis kisgyerek! El tudom képzelni, hogy kétségbe volt esve, hogy ő ott maradt és mindenki elment. :(
Attól, hogy szeretné magát újra nőnek érezni, még vannak kötelességei.
Kérdező: megértelek. Nem jó előjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!