Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet alkoholista +...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet alkoholista + sikeres a nőknél? Lányok ez miért oké nektek?

Figyelt kérdés

Régi jó barátom akit vagy 10 éve ismerek, vagy két méter magas, jóképű és szép arcú férfi, átlagos alkatú (sosem sportolt semmit, de nem is dagi, nem is vékony), egyetemista még és nagy alkesz. Egy nap megiszik 2-3 liter bort ásványvízzel felvizezve ("fröccs"). Tegnap is azt mondta ivott egy liter sört meg vagy 2 liter bort. Közben idén eddig 7 csinos, szép lánnyal szexelt (mutatott róluk képeket és el is hiszem, mert egy-kettővel én is találkoztam és nem hazudik, ha elutasították, azt is megmondja), de volt már neki egyéves kapcsolata szintén nagyon vonzó, kedves, normális lánnyal. Évente dug vagy 10-15 szép, normális lánnyal, akiknek a fele ráadásul komoly kapcsolatot akarna tőle.

Ez most akkor hogy működik? Mármint az élet. Én sem vagyok már szűz

25/f (ő is, én is)

2017. szept. 15. 21:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Ha téged nem érdekelne, hogy alacsony akkor tudnád úgy szeretni és a tudtára adni, hogy neked ő a tökéletes és gyorsan eltűnne a frusztáltsága" - ez nem igaz, mert volt, akinél nem érdekelt, mégis frusztrált volt. Köszi, inkább kezdek olyannal, akiben eleve nincsenek ilyen defektek.

Egyébként 151cm-nél megálltam a növésben, még jó, hogy érdekel, hogy a párom el tudja érni a magas polcokat bevásárláskor. Nem kell 180cm magasnak vagy magasabbnak lennie, nálam valamivel alacsonyabban van a határ, de mivel határozott nő vagyok, ezért olyan nem kell, akit még össze is kell rakni, mert kisebbségi komplexusai vannak, és azt egy kapcsolattal próbálja gyógyítani (elárulom, nem fogja, ha magától erre valaki nem jön rá, soha nem lesz normális gondolkodású ezen a téren).

Van egy férfikollégám, akinek semmi oka nem lenne frusztráltnak lenni, van családja, remek felesége, két lánya, mégis frusztrált, és minden nőnél bepróbálkozik még így is, mert ő kompenzálni akar, mert neki nem elég kompenzálás a csodálatos felesége és a két kislánya.

2017. szept. 16. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!