Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedési fázisban ti mit gondoltok arról, ha valaki gamer?
Mit reagáltok amikor megtudjátok a másikról ezt?
Amikor azt mondja, hogy ő gamer, akkor ti egyből arra gondoltok, hogy függ a játékokon és elutasítóak vagytok vele? vagy adtok esélyt? érdeklődtök a szokása felől? (mennyit, mit hogyan, prioritás...)
mind2 nem válasza érdekel
ilyen pasival nem is ismerkedek
nekem fontos, hogy azonos legyen az érdeklődési körünk és ne ilyeneken lógjon
Ha valaki "gamer"-nek hívja magát, akkor azt jelenti, hogy nem csak néha játszik 1-2 órát, hanem az az egyetlen szórakozása jóformán, és napi 3-4 órát gép előtt nyomkod.
Az már sok, minden kapcsolatban. Lehet valakinek ideális, de az átlagnak az sok.
Én is gamer-nek mondom magam, de nem azért, mert órákat töltök a játékok előtt, sőt... ebben az évben augusztusban játszottam jóformán először. Viszont folyamatosan figyelemmel követem a játékmotorok fejlődését, a különböző híreket a játékvilágból, esportot, stb... Mellette pedig mostanában amikor van időm, játszok max 1-2 órát, de van amikor semennyit sem. Céljaim is vannak, amikért meg is dolgozom - egyetemista vagyok, mellette stabil munkahellyel.
Node a kérdésre: bár örülök neki, hiszen így van közös téma / hobbi, mégis kicsit fenntartásokkal kezelem, épp az előttem említett jelenségek miatt. Hiszen vannak azok a gamerek, akiknek a játék / esport a mindenük, nekem viszont a kapcsolat a fontosabb. Szerencsére sikerült olyan párt találnom, aki szintén így gondolja, és bár ő is szeret játszani, ez sosem megy az együtt töltött idő rovására. Akkor játszik, amikor egyetemen vagy barátokkal vagyok, és ez megy fordítva is. Szóval ismerkedésnél még szeretem kideríteni, hogy milyen mértékben van jelen ez a tevékenység az illető életében, és én beférek-e még oda.
20/l
a gamer alapvetően az, aki profi szinten játszik, lényegében megszállott.
szóval szerintem kissé zavaró ezt mondani mindenkire, aki van hogy játszik számítógépes játékkal.
a barátom sokat játszik nagyon, de nem zavar. én is sokat szoktam játszani. nyáron pl amikor nem szakmai gyakorlatoztam, nyaraltam, vagy a barátommal voltam, akkor reggel felkeltem, és addig játszottam, amíg kedvem volt. ez általában estig tartott. közben barátom is játszott, beszélgettünk közben, nincs ebben semmi szerintem.
kíváncsi lennék azért, hogy akik leszólják azokat, akik játszanak, azok mit csinálnak szabadidejükben. feltételezem nem állandóan szépirodalmat olvasnak kikapcsolódásnak, vagy tanulnak új nyelvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!