Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedési fázisban ti mit gondoltok arról, ha valaki gamer?
Mit reagáltok amikor megtudjátok a másikról ezt?
Amikor azt mondja, hogy ő gamer, akkor ti egyből arra gondoltok, hogy függ a játékokon és elutasítóak vagytok vele? vagy adtok esélyt? érdeklődtök a szokása felől? (mennyit, mit hogyan, prioritás...)
mind2 nem válasza érdekel
Én gamer vagyok (lány), de nálam a játék az a hobbi, ami kitölti azt az üresjáratot, amikor nem dolgozok, nem edzek, nem ér rá barátom, és a barátaim se semmi másra, házi munka is kész, és tudom, hogy semmi egyéb dolgom sincs. Ha ez mondjuk öt órát jelent, játszok akár öt órát, ha csak egyet, akkor egyet.
De széles az érdeklődési köröm, sok egyéb programra is vevő vagyok, de ettől még szeretek játszani, és gamernek tartom magam. Eddig még soha senkit nem zavart, azokat se, akik egyébként nem szoktak szinte fbozni sem.
26L
Első batárom, későbbi exem gamer volt. Olyan szinten, hogy én teljesen el lettem hanyagolva. Próbáltam felhívni a figyelmet magamra azzal, hogy vele játszok. Persze én lettem a noob. Szeretek játszani, de az én stílusom más. Nem szeretem a mobákat, RPG-kel szoktam játszani. Több más ok miatt is ez a kapcsolat véget ért.
Én továbbra is szeretek játszani, bár tudom a prioritásaim. Jelenlegi párom is gamer. 10 évvel ezelőtt teljesen más stílusa volt, akkor biztos elhanyagolt volna. Most viszont megvan az egyensúly a játék-munka-egyetem-élet-kettőnk vonalán és én boldog vagyok. Együtt és külön-külön is szoktunk játszani. Amíg nem megy a kapcsolat rovására, addig minden rendben van.
23N
#10:
értem :)
találj megfelelőt, sok sikert :)
#11:
akkor te megtaláltad az egyensúlyt
ha másokat nem zavart, akkor jó eséllyel nem hanyagoltad el őket emiatt, ezt a jó szokásodat tartsd meg
sok boldogságot :)
#12:
tartsd meg az egyensúlyt :) sok boldogságot :)
#13:
én azért "ragaszkodom", mert az egyik komolyabb célom ilyen irányba van
a játékfejlesztést szeretem, abban élem ki manapság a kreativitásomat, játszani mára már elég ritkán szoktam, de ott meg inkább a közösség ami miatt játszom
nekem szerencsére nincsenek anyagi gondjaim, adtam rá ki "nagyobb összeget is" (70-90e Ft körül), de ezt több részletben és ennek egy része inkább időspórolás volt, hogy kevesebbet kelljen játszani :D
ezért fontos olyan játékot találni amiben lehet tanulni, vagy például közösségformáló, de persze mindenki maga dönti el mivel játszik :) meg ugye nem kötelező játszani
nekem annyira nem kell gamer csaj, nem előny, nem hátrány, de nem is feltétel :)
attól, mert gamer vagyok még nem hanyagolom el a másikat, sőt! amikor nem vagyunk együtt akkor is igyekszem írni neki, max ha nagyon lefoglal a játék, akkor van 10-30 perc amikor nem írok, vagy ha játékfejlesztés miatt megbeszélés van a teammel, vagy épp komolyabb koncentrálás kell, mert belemerülök
a játék mellett simán beleférnek a programok, hisz a kapcsolat azért fontosabb, meg már eléggé mértékkel játszom én is
#14:
hát melyikről mit gondolsz?
Mivel ismerek nem 100%-ig csőkocka gamert is, nem az lenne az első gondolatom, hogy függő, de megpróbálnám kideríteni, hogy mennyit játszik, hogyan stb., és az alapján értékelek. Mert olyan kapcsolatba bele sem merek menni, ahol tényleg minden szabadidejét a wow előtt tölti az illető, és a "klánrazziához" vagy mi a szöszhöz kell időzítenem nekem is mindent (kb,. az a kategória, aki kb. kimegy a napra, és meghal).
28N
14-es vagyok; Én is szoktam játszani, de nekem saját szabályom, hogy ez nem mehet a kapcsolat rovására.
Ha barátnőm lenne és játszana, nem zavarna, amíg úgymond normális keretek között van a dolog. Érted remélem...
F
Mivel én is gamer vagyok... Na jó, MÁR nem használnám ezt a szót, mivel az egyetemi dolgaim, munka és más hobbi (rajzolás) mellett a játékokra már nem maradt időm, hébe-hóba tolok egy LoL meccset, és ennyi volt. Na de mivel mégiscsak érdekelnek a játékok, és régebben sokat is toltam őket, mindhárom pasi, akibe beleszerettem (természetesen nem egy időben) szintén gamer volt.
Ezért tudom, hogy gameren belül is vannak különbségek. :)
1. Ő csak platói volt, de értitek, 13-14 évesen ismertem egy JÁTÉKBAN - ekkor még az ember simán elhiszi, hogy ő az igazi. Én is pont így voltam. Azonban míg én szerettem volna élőben is többet találkozni, és eljárni ide-oda, helyekre, addig őt lehetetlen volt kimozdítani a gép elől. Még egy sima sétát sem akart, szinte csak suliba ment. Természetesen én sem voltam neki olyan fontos, mint amilyen ő volt nekem. Nála egyértelműen nyert a játék. Így utólag már nem lep meg, hogy végül egy csók sem csattant el köztünk.
2. Az exem. Igen, vele együtt voltam "végre" :"D Őt pont LoL-ban ismertem meg, kezdetben TeamSpeak-en beszéltünk, de nagyon hamar találkoztunk, és utána nagyon sok időt töltöttünk egymással. Az első másfél hónap+még pár nap nagyon jól telt, olyan volt, mintha egy tündérmesében éltem volna. Aztán horrorfilm lett a vége. Neki is a játék volt fontosabb, ezért borzalmasan elhanyagolt engem. Nem kizárólag az volt a probléma, hogy délután 2-től éjfélig játszott, én meg csak feküdtem az ágyán, mint egy partra vetett hal, meg beszélgettem a családjával... Nyilván volt más probléma is, például semmit sem lehetett vele megbeszélni, mert ha finoman is felhoztam, hogy bánt valami, akkor egyből bevágta a durcit és napokig nem volt hajlandó még csak szóba állni sem velem. Végül a kapcsolat a 3 hónapot sem élte meg. A hanyagolásból sok vita is származott.
3. A barátom. <3 Itt látszik, hogy időrendi sorrendben egyre jobbakat fogok ki, ahogy nő a tapasztalati szintem, úgy nőnek az elvárásaim is, de azt hiszem, ez természetes. Nagyon jó, mert tudunk a barátommal együtt játszani és játékokról beszélgetni, de végre megtaláltam azt az embert, akivel ez az amúgy közös hobbi végre nem teszi tönkre a kapcsolatunkat. Bár szeret játszani, de ha választania kell, akkor mindig én vagyok az első, ha szabadideje van, akkor azonnal hozzám rohan, és nem a gép elé. Már 2 éve tart a kapcsolatunk, nagyon boldogok vagyunk együtt. :) Mondjuk itt fontos megjegyezni, hogy ő egyáltalán nem játszik versenyre (tehát rangsoroltan), és nem is igyekszik olyan babérokra törni, hogy ebből éljen meg. Neki a játék = szórakozás egy formája. Egyébként az esportolóság sem egy leányálom, ha napi 8-12 órában tolnod kell CS-t vagy akár LoL-t, az is tud fárasztó lenni - nem tudom, a tizenéves fiúk közül miért hajtják mégis annyian ezt az álmot.
Igazából mindhárom 'gamer-típus', akibe szerelmes voltam/vagyok, sokban különbözik egymástól.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!