Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok bízzak benne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok bízzak benne?

Figyelt kérdés
Randiztam egy pasival aki igen szimpi volt nekem. Ez nem is lenne olyan nagy probléma csak nem tudom hogy hihetek-e neki? A randin szegény ideges volt és félt megkérdezni, hogy beszéltünk tovább messengeren. Ebből kiindulva csak nem lehet rossz ember.
2017. szept. 14. 21:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Egy randitól még nem kell senkinek feltétlen bizalmat szavazni. Találkozzatok még, ismerd meg, ha szimpatikus aztán meglátjátok.
2017. szept. 14. 21:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Ennyire még ne alapozz bizalmat, ismerd meg jobban. Tapasztalat.
2017. szept. 14. 21:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha ez felnőtt párkapcsolat, akkor te vélhetően felnőttnek gondolod magad. Akkor pedig neked kell tudni, hogy kinek hihetsz és kinek nem. Te találkoztál vele személyesen, nem mi.
2017. szept. 14. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!