Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Magyarországon miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon miért nem vonzóak a természetes szőke férfiak? Ha csak erről lenne szó, hova kellene vándorolni a világban? (Félig komolyan, félig viccesen)

Figyelt kérdés

A legtöbb magyar nő, hiába maga is sokszor barna vagy fekete hajú (eredetileg, akár festett szőkeként is), a sötét hajú férfiakat kedveli első sorban, az a vonzóbb neki, nem a szőke. Évtizedes tapasztalatokról beszélek.

Dél-Amerika? Délkelet-Ázsia?

Tudom, nem ez a legnagyobb gond az életben, de akkor is azt látom hogy valamiben egy rossz értelemben kezelt kisebbséghez tartozom, mert hiába mondjuk a férfiak 20%-a szőke, 70%-a meg sötét hajú, akkor is a sötét hajúakat kedvelik jobban a nők, a mondás ellenére, hogy sokszor a ritkább a vonzóbb.

Lehetnek helyek a világon, ahol a szőke férfiak olyan vonzóak, mint mondjuk nálunk a férfias arcú, borostás-szőrös sötét hajú férfiak (akikhez a legtöbb nő a legjobban vonzódik)?

A kérdőjeleknél feltett kérdésekre is válaszoljatok. Köszi!

2017. szept. 13. 14:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Erre van egy nagyon egyszerű válasz: fesd be, ha ennyire zavar és azt hiszed, attól szerencsésebb leszel a nőknél. Amúgy meg nem értek egyet a feltevéseddel, én a szőke hajért vagyok oda és helyből 2 barátnőmet tudom, aki imádja, DE egy felnőtt, intelligens embernél nem ez a meghatározó szempont párkeresés során.
2017. szept. 13. 21:07
 22/24 anonim ***** válasza:

Nekem az a lényeg hogy ne legyen csupasz..

Az arca meg a mellkasa.

Mindegy hogy szőke vagy fekete.

2017. szept. 13. 21:38
 23/24 anonim ***** válasza:
67%

Az hogy mit mond a statisztika a kreol bőrű latinos szép fiúkról azt inkább meghagyom nekik, nekem egyáltalán nem jön be. Se az amit te írtál, szóval csak a statisztika vagy a magad nevében beszélj.

Nem attól férfi egy férfi, hogy mekkora van neki, attól még lehet b.kó tapló is.

Engem csak az érdekel ilyen oldalról, hogy passzoljon.

A többi ami érdekel, hogy vonzódom-e hozzá, szimpatikus-e, tetszik-e, és hogy belső tulajdonsága és viselkedése is passzol-e hozzám.

Egy férfi attól férfi, ha tudja egyenrangú társként tisztelni a párját, és mindent meg lehet vele beszélni, és bármi van mellettem van, de ez fordítva is így működik.

Ha egy szóhoz kellene hasonlítani az igazi jó párkapcsolatokat vagy egy számsorhoz, akkor olyan szóhoz hasonlítanám, ami visszafelé is ugyanaz, vagy a számsorba a szám visszafelé is ugyanaz lenne.

Kedves kérdező inkább légy büszke a természetes szőke hajszínedre.

2017. szept. 13. 21:42
 24/24 anonim ***** válasza:

Egyébként én is ezt vettem észre.

Nem olvastam el minden hozzászólást, de a sötét bőr/haj/szőrzet jobban tetszik a nőknek. Nekem is és legtöbb barátnőmnek is.

De egyébként egy ismerkedést vagy kapcsolatot ez egyáltalán nem befolyásol, ha valaki nem tetszik akkor annak biztos nem ez lesz az oka.

2017. szept. 14. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!