Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon miért nem vonzóak a természetes szőke férfiak? Ha csak erről lenne szó, hova kellene vándorolni a világban? (Félig komolyan, félig viccesen)
A legtöbb magyar nő, hiába maga is sokszor barna vagy fekete hajú (eredetileg, akár festett szőkeként is), a sötét hajú férfiakat kedveli első sorban, az a vonzóbb neki, nem a szőke. Évtizedes tapasztalatokról beszélek.
Dél-Amerika? Délkelet-Ázsia?
Tudom, nem ez a legnagyobb gond az életben, de akkor is azt látom hogy valamiben egy rossz értelemben kezelt kisebbséghez tartozom, mert hiába mondjuk a férfiak 20%-a szőke, 70%-a meg sötét hajú, akkor is a sötét hajúakat kedvelik jobban a nők, a mondás ellenére, hogy sokszor a ritkább a vonzóbb.
Lehetnek helyek a világon, ahol a szőke férfiak olyan vonzóak, mint mondjuk nálunk a férfias arcú, borostás-szőrös sötét hajú férfiak (akikhez a legtöbb nő a legjobban vonzódik)?
A kérdőjeleknél feltett kérdésekre is válaszoljatok. Köszi!
10
Én is ezt látom.
Az egyik baratnomnek pl csak a szoke pasik tetszenek. Pedig o maga termeszetes fekete haju, hofeher boru lany. Talan ot kellene keresned :D
Nekem valoban a sotet haju, szemu ferfiak tetszenek, de szerintem kar ebbe tobbet belegondolni annal, minthogy mindenkinek mas tetszik.
12
De azért átlagokat, általánosságokat, következtetéseket le lehet vonni. Ha már ismerkedtél 100 vagy 1000 emberrel, ott már lehet látni, hogy mi az ami a legtöbb embert vonzza/nem vonzza.
Ha ettől megnyugszol, nekem a természetes szőke férfiak az ideáljaim.A férfias arc,kiállás amúgy sem a haj-és szőrzet színenek a függvénye. Csak nekik meg én nem kellek, mivel félig brazil vagyok, így kreol bőrű. Eddig mindössze egyszer jártam szőke férfival, ő sem magyar volt. Nem csak neked van okod panaszra.
36/N
>Évtizedes tapasztalatokról beszélek.
A legnagyobb empátiával mondom, hogy egyetlen ember akárhány évtizedes tapasztalata is tökéletesen irreleváns, mert nem csak még mindig nagyon kevés mintát jelent, hanem erősen terhelt emberi hibával. Simán lehet ilyen "peches szériád", de az is lehet, hogy valamit teljesen félreértelmezel. Az, hogy (félig) komolyan azt fontolgatod, hogy elutazol, erősen az utóbbira utal, messze túl nagy jelentőséget tulajdonítasz a hajszínnek.
De tessék, ugyanolyan értéktelen ellenpéldát adok neked, mint amilyen példát te írtál: az én lány/nő ismerőseim jelentős része kifejezetten a szőke srácokra bukik.
Hát én nem tudom, de nekem a szőkék szimpatikusabbak barna hajúként. Még mindig 2-es vagyok.
És meglepődtem itt ezen a kérdésen, mert eddig szőkékkel eddig sosem találkoztam itt ilyen problémával csak sötét hajúak írtak ilyen problémákat hajszín megnevezés nélkül, amit én kíváncsiságból megkérdeztem, mert kíváncsi voltam a gyakori statisztikára, hogy melyik hajszín kevésbé kelendő. :)
Nem kell azért külföldre menned, festeni is lehet a hajat természetes hennával.
Bár én magamban mindig megjegyeztem mikor szőke hajú srác ismerős befestette feketére a haját, hogy szőkén kellett volna hagynia, mert úgy az igazi és úgy tök szép volt neki.
De lehet azért festették ők is amiért te kérdeztél itt.
De ha elfogadsz egy jó tanácsot be ne fesd azt a szép szőke hajadat.
Amúgy a szemed színe milyen színű?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!