Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nektek tetszik ha valaki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek tetszik ha valaki, férfi vagy nő, úgy néz ki, mintha egy posztapokaliptikus és/vagy zombis filmből lépett volna ki? (Jó értelemben, szal nem testszagra kell gondolni meg heges arcra. :D)

Figyelt kérdés

Ha valaki nem tudja elgondolni, ez kb. mit jelent, akkor irányadólag ilyesmikre kell gondolni:

bakancs, hosszú nadrág, öv a nadrágban, sok zseb és/vagy övtáska, hátizsák, zilált haj, egyszerű trikó vagy rendes póló, felette pulóver (de lehet a derékra van kötve, vagy be van tömve a táskába)

Továbbá a testalkat inkább sportos, edzett.

Télen persze más a helyzet, de nincs kedvem azt is végigírni.

Amúgy ez nem kőbevésett persze, mondjuk a bakancs az pl. elég biztos. :D A futócipő pl. nem autentikus.

Néha látni ilyen embert. De a filmekben is ez nagyon tetszik, nőn és férfin is. Magam nem így öltözök, de az ellenkező nemből vonzó nekem, aki igen.

És érdekel, ez mennyire népszerű az emberek körében, netán csak számomra vonzó?

Azért megjegyzem, ez is csak akkor attraktív, ha vonzó arc párosul hozzá, és kedves természet, meg persze intelligencia.

2017. szept. 9. 21:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. De nem is csak ilyen alfa személyiségről kellene beszélnem, hanem eleve bátor, vakmerő emberekből kevés van, és ezekhez illik ez a stílus
2017. szept. 10. 00:34
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Például, ha valóban utazik, sportol, túrázik, akármi. Nekem valahogy furcsa, hogy az ember felmálházza magát övtáskával meg zsebes gatyával, meg mindennel, vagy olyan látszatot kelt, mint aki messziről jött, erre gondolok ezalatt. Persze, ízlések és pofonok, alapvetően a szétzilált hajjal, az egyszerűbb ruhadarabokkal és a természetes/natúr színekkel én is ki vagyok békülve, még a bakancs is belefér. Azért nem kell tolni egy cosplayt, vagy direkt oroszlángyilkolásra felöltözni, érted. :D

Kicsit az már arra emlékeztet, mint mikor valaki díszmagyarban flangál, tarsollyal az oldalán. Ilyeneket is látok, engem az a kis tasak kikészít, bármennyire is szépnek tartom megmunkálva a bőrt és rajta esetleg a vasat(?). De ilyen az is, mikor valaki nem tud nem öltönyben megjelenni, és mindenhova úgy megy, mint aki munkából jött. Pedig szexinek tartom azt is, de hétköznapi viseletként csak Barney-n fogadom el.:))

2017. szept. 10. 03:12
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemen nekem egyszer volt egy kb. 50-es (Programozás) tanárom, aki pont így nezett ki. Úgy nezett ki, mint aki háborúból jött előadást tartani, majd utána oda is ment tovabb. Asszem Rambónak hívtuk a háta mögött. Kedveltük, lazán magyarázott, csak sajnos szakmailag annyival fölöttünk volt, hogy alig bírtuk felfogni...
2017. szept. 10. 04:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!