Hogy tetszik nektek a Shannara sorozat? A viasat 3-mon megy, nemsokára jön a negyedik rész.
Szerintem jobb mint a Game of Thrones. De mielőtt fanháború törne ki megmagyarázom miért. A GOT egy durván megalomán sorozat, brutális költségvetéssel (részenként 4millió dollárba került a GoT!). A Shannara Chronicles úgy tud érdekes maradni hogy töredéke a költségvetése, ami leginkább abban látszik meg hogy: Amatőr színészek, Kevésbé ütős kosztümök, és néhol gagyi-széteső a CGI.
Ennek ellenére szerintem maga a Lore nagyon érdekes, érdekesebb a történetet körülvevő múltbéli misztikum, mint a GoT-ban. Bár az is igaz hogy a Game of Thrones a beszélgetős lassú cuccos mellé, és a rengeteg (de csak pár izgalmas) történetszála mellé, a Shannara maximum kettőt tud felmutatni. Tény hogy a Shannara-ban van egy kis Lord of the Rings utóhatás is, de nekem bejöm. A Trónok Harcát is csak azért ismeri mindenki mert az egyetlen Tripla A kategóriás fantasy évek óta, és az HBO Szarrá hypeli. - HBO-nak volt már ennél sokkal igényesebb sorozata is ami a valóságtól sem rugaszkodott el, úgy hívták hogy Six Feet Under - A könyvhöz képest a GoT közel nevetséges, még ha 1-2 színész zseniális is GoT-os karakterként.
A legnagyobb hátránya, ami miatt valószínűleg sokan nem fogják szeretni a Shannara-t, az az hogy túl gyors, és nincsenek átvezető jelenetek. Konkrét az első két részben (ami dupla volt ugye) annyi dolog történt mint egy évad trónok harcában.
még csak az első részét láttam, de egész jó
mindenképp megnézem a következőt is, aztán majd eldöntöm
Hol lehet megnézni a nézettségi adatokat? :D
Még beelőzheti, mivel most indult még csak.
egyre jobb, most már nagyon is tetszik :D
a shadowhunterst is nézem, de a shannara szerintem jobb
Nos... Lehet, hogy egyesek lelkébe gázolok, de én szerepjátékos szemmel nézem (mivel évtizedekig űztem) és így sajna elég gyengén muzsikál a sorozat... Szépnek tényleg szép, azaz inkább látványos, de...
Olyan mintha egy "B" kategóriás kalandmodult játszana egy teljesen kezdő csapat...
A kiválasztott harcos, aki nem tudja mit is akar... Jóságos és kegyetlen is... Ki is akar tűnni, de el is akar futni a velejáró felelősség elől...
A tolvaj, akinek valami mindig közbejön + zűrös családi háttér...
A varázsló, aki eddig nem is tudta, hogy varázsló és hogy-hogynem hihetetlen erő várományosa, amivel nem tud mit kezdeni...
Nincs senkinek kidolgozott jelleme, szélsőségek között ingadoznak még a mellékszereplők is...
Sajnos a könyvet nem olvastam, de ha hasonlít a sorozathoz, akkor olyan feelingje lehet mint egyik-másik modulból írt M.A.G.U.S. regénynek... Néha szinte kihallatszik a kockacsörgést a filmből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!