Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nektek tetszik ha valaki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek tetszik ha valaki, férfi vagy nő, úgy néz ki, mintha egy posztapokaliptikus és/vagy zombis filmből lépett volna ki? (Jó értelemben, szal nem testszagra kell gondolni meg heges arcra. :D)

Figyelt kérdés

Ha valaki nem tudja elgondolni, ez kb. mit jelent, akkor irányadólag ilyesmikre kell gondolni:

bakancs, hosszú nadrág, öv a nadrágban, sok zseb és/vagy övtáska, hátizsák, zilált haj, egyszerű trikó vagy rendes póló, felette pulóver (de lehet a derékra van kötve, vagy be van tömve a táskába)

Továbbá a testalkat inkább sportos, edzett.

Télen persze más a helyzet, de nincs kedvem azt is végigírni.

Amúgy ez nem kőbevésett persze, mondjuk a bakancs az pl. elég biztos. :D A futócipő pl. nem autentikus.

Néha látni ilyen embert. De a filmekben is ez nagyon tetszik, nőn és férfin is. Magam nem így öltözök, de az ellenkező nemből vonzó nekem, aki igen.

És érdekel, ez mennyire népszerű az emberek körében, netán csak számomra vonzó?

Azért megjegyzem, ez is csak akkor attraktív, ha vonzó arc párosul hozzá, és kedves természet, meg persze intelligencia.

2017. szept. 9. 21:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%
Nem tudom mit szolnanak a gyerekek, ha shotgunnal a hatamon mennek be tanitani.
2017. szept. 9. 21:26
 2/13 anonim ***** válasza:
20%
Nekem nem. Jobban szeretem az igenyes embereket.
2017. szept. 9. 21:35
 3/13 anonim ***** válasza:
55%

A fenti filmekben azért az a jellemző, hogy a főhős koszos, szakadt ruházatban szerepel - ez pedig nem túl vonzó egy normális(?) világban.

Mondjuk ha tiszta, nem szakadt bakancsban, túranadrágban, hátizsákban flangálsz az utcán, akkor is a legjobb amire gondolok, hogy kurrvára eltévedtél...

2017. szept. 9. 21:38
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Magával a megjelenéssel úgy nem lenne gondom, de az indíttatással és a gyerekességgel igen
2017. szept. 9. 21:57
 5/13 anonim ***** válasza:
79%

Mondjuk úgy, hogy olyan Lara Croftos vagy Nathan Drakes. IGEN. TETSZIK. :D

De azért ha valaki városi viseletnek hordja, hát nem tudom. Nem szeretem azokat az embereket, akik sportruhában, vagy "túracuccban" flangálnak. Aktívan sportolok, és nekem ez mészárlás, hogy 30-40-es futócipőket elbäsznak a városban totyorgásra, meg sportanyagú cuccokat húznak, amit én csak edzéshez, mert oda is való. Az övtáskás, sokzsebes dolgokat nem szeretem, hordjon olyan darabokat, amik egyszerűek, és illenek városba, nem ilyen "átutazóban vagyok" kezdőszett.

A zilált haj nálam nagyon bejövős, de nem az, ami rálapul a srác fejére, hanem ami elől úgy fel van "túrva", feltéve, ha rövid. Ha hosszú, inkább ne kócolja.

Az jó, ha valakin látszik, hogy él, és nincs rajta minden beállítva meg lefésülve meg mit tudom én. De azért nem kell ezt túltolni.

2017. szept. 9. 22:07
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
nem, nem tetszik
2017. szept. 9. 22:10
 7/13 anonim ***** válasza:
68%
Annyira tetszik, hogy így nézek ki. Terepnadrág, szakadt bőrdzseki, stb. Ebben a stílusban az is jó, hogy leszarom, hogy másnak tetszik e, vagy mit szól hozzá. Kényelmes, praktikus, és nekem megfelel.
2017. szept. 9. 22:54
 8/13 anonim ***** válasza:
91%

amúgy a twd egyik legnagyobb bakija,hogy pont nem így néznek ki.

általában van rajtuk egy ing,farmer gatya és bakancs,vagy cowboy csizma.

semmiféle taktikai öltözéket nem viselnek pl alkaron vagy alsó lábszáron ahova a legjobban harapnak.

igazi posztapok az a mad max 2 style lenne:)

egyik végén levágott ujjú motoros jakó,csavarkulcsok,távcső fellógatva,amcsi focis vállvédő protektor.

de a posztapokot is lehet stílusosan nyomni a proli övtáskás téma helyett-

[link]

2017. szept. 9. 23:29
 9/13 RoseTyler ***** válasza:
A stílusosabb verziók bejönnek. :)
2017. szept. 10. 00:05
 10/13 anonim ***** válasza:
36%

5-ös, de ha nem városi viseletnek hordja, akkor hova máshova vehetné fel?

Amúgy én is imádom ezt a stílust, konkrét gyűjtögetem is a képeket ilyen ruhákról, ha tehetném, ez lenne az öltözködési stílusom, nagyon illik a személyiségemhez. Csak vissza vagyok totál fogva, mivel nagyon ritkán találni ilyen ruhadarabokat. Van egy vállalat, aki ilyen ruhákat készít, de rettenetesen drága, 350 euró egy nadrág, meg ilyenek.(Demobaza, megnézheted Facebookon.)

Amúgy a Divergent filmben is az egyik csoport ilyen stílusban öltözködik. Szerintem egyáltalán nem népszerű ez a stílus sajnos. Eleve kell, hogy egy olyan erős, alfa típusú személyiség társuljon hozzá szerintem, nem tudom elképzelni, hogy egyáltalán nem ilyen jellemű ember így akarjon öltözködni. És alfa típusú férfiakból meg nőkből sokkal kevesebb van mint az ellentétéből, szóval ebből is érthető miért nem népszerű ez a stílus

21/L

2017. szept. 10. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!