Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ma talalkozunk eloszor, de o...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma talalkozunk eloszor, de o mar szinte szerelmet vallott a neten 1 het utan. Mi legyen?

Figyelt kérdés
Ezen a heten lesz 2 hete, h megismerkedtem egy nagyon helyes es aranyos sraccal, es ma talalkozunk eloszor. Viszont o mar szinte szerelmet vallott 1 het utan, szerelmes uzeneteket irkalt, csokikat vasarolt nekem...pedig meg csak ma fogunk eloszor talalkozni. A beszelgetes alapjan en is kedvelem ot, mert ahogy neki is elmondtam: mintha kicsereltek volna amiota ismerem, sokkal vidamabb vagyok, de ez h o maris szerelmes, ez nagyon gyors. Eleve fura erzes, h csokikat vett, hiszen csak egy talalkozas, raadasul az 1. . Oke, figyelmesseg, aranyos is tole, de 3 tabla csoki szerintem tulzas 😁 Plusz, h szinte mar szerelmes, ez is picit gyors. Kezdek felni a mai naptol, sot mar gondolkodok is azon, h talalkozzunk-e, mert en fogom magamat rosszul erezni, ha nem fogok azonnal, vagy 2-3 het mulva sem szerelmet erezni iranta, ami tudom, h vegulis nem baj, mert mindenkinel mas, de megis... Mondjam meg neki, h ez nekem gyors? Ilyenen konnyen megsertodnek az erzekes tipusu pasik? Bocsi h ekezetek nelkul irtam, de igy sokkal gyorsabb volt  Koszi a segitseget es elnezest az esetleges hibakert.
2017. szept. 4. 07:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mi lett végül a randiból? Mesélj majd, mert érdekel.
2017. szept. 4. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!